И дали имаа некоја официјална веб страна за нарачување како што е нашата slikicki.mk?Има ли некој купено албум од Србија, која е цената за албумот, која е за пакетчињата?
Има...ама исто како и нашата Сликички.мк се ексклузивно во договор со Панини така да нема топс.И дали имаа некоја официјална веб страна за нарачување како што е нашата slikicki.mk?
Албумов е можеби најлошиот кој сум го собирал досега, со најмалце 200+ непотребни сликички. Го имаат правено аматери зашто се промашени повеќе од половина играчи, на пример кај Германија од 20 слики само 9 играчи беа дел од првенството. Од стартниот состав на Германија против Шкотска, само 3-ца играчи ги има во албумот, башка немаат ставено голман... го немаат ставено Мануел Нојер кој можеби во последниве 15 години е најдобар голман. Па ај што го нема кај нас, па уште има и специјални (златни) сликички кои речиси и да не паѓаат, само се опција за да прават профит препродавачи кои ги продаваат по 300 денари од сликичка. Ми останаа уште 19 слики (14 златни + 5 обични), пробав да ги нарачам од Германија со forwarding па ќе видиме дали ќе стигнат.Има ли некој купено албум од Србија, која е цената за албумот, која е за пакетчињата?
Албумов е можеби најлошиот кој сум го собирал досега, со најмалце 200+ непотребни сликички. Го имаат правено аматери зашто се промашени повеќе од половина играчи, на пример кај Германија од 20 слики само 9 играчи беа дел од првенството. Од стартниот состав на Германија против Шкотска, само 3-ца играчи ги има во албумот, башка немаат ставено голман... го немаат ставено Мануел Нојер кој можеби во последниве 15 години е најдобар голман. Па ај што го нема кај нас, па уште има и специјални (златни) сликички кои речиси и да не паѓаат, само се опција за да прават профит препродавачи кои ги продаваат по 300 денари од сликичка. Ми останаа уште 19 слики (14 златни + 5 обични), пробав да ги нарачам од Германија со forwarding па ќе видиме дали ќе стигнат.
Патем, еве ви линк од комплетиран албум.
EURO 24 - TOPPS.pdf
drive.google.com
А овој ми е омилениот албум, можеби оти ми беше прв од ЕП/СП.
Euro 96 - Merlin.pdf
drive.google.com
Сега дава SOLD OUT.Чекам да ми ги испратат од Topps, требаше до 29 август, вчера ми стигна порака дека ја одложуваат испораката до 10 септември.
Не ми текнува колку беа, мислам дека беа за нешто поскапи, но не премногу. Јас имам нарачано 19 слики, со се транспорт во Германија ќе ме чинат 16.80 еур. Ама нарачани ми се на крај на јули, уште не се испорачани.Сега дава SOLD OUT.
По која цена ги даваа златните? Иста цена како сите останати или повеќе?