Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.864
- Поени од реакции
- 20.426
А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.Имам романтичен филинг дека ќе ја спомнеш во "Со која од познатите би сакала да имаш секс".
А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.Имам романтичен филинг дека ќе ја спомнеш во "Со која од познатите би сакала да имаш секс".
Па што знаеш, можеби е христијанка пошто живее на запад. Ништо чудно. Туку течности ќе мешаш шо нејзе, не вера. Така да не се секирај, @Agda Beata нема да ти биде љубоморна, така да можеш слободно да ја спомнеш Дау Липа во темата.А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.
Нејзиното семејство е жртва на српска репресија, што е чудно она да се бори за косовската независност?Не си никаква Баба Ванѓа.
Дуа Липа одамна е активист за албанската кауза, не и ова првпат.
Првпат објавува нешто за кое може сие да се фатат - мапа со покорени територии на соседите.
Ех, ако со српска репресија се постигнува светска слава и кеш, и јас сакам да бидам под српска репресија!Нејзиното семејство е жртва на српска репресија, што е чудно она да се бори за косовската независност?
Србин бил тој што ја отворил темата (по презимето)не морало баш двоен член
jaсно ми е зашто згрешилСрбин бил тој што ја отворил темата (по презимето)
Исто и Вокатив падеж нема но често се користи: пријател-пријателе/лу, учител-учителе/лу, Петар-Петре, мајка-мајко итн...jaсно ми е зашто згрешил
Членот во македонскиот јазик (и во бугарскиот) е влијание од тукашните јазици (албански и грчки) и затоа други Јужни Словени го немаат.
Епа и јас би сакал ама судбината како нејзината е како да добиеш на лото.Ех, ако со српска репресија се постигнува светска слава и кеш, и јас сакам да бидам под српска репресија!
Значи чудо од девојка, со таква репресија да се избориш и да стигнеш до врвот, свака част!
Тамарче пола чаир ја иштрака,незнам што те чуди што е класичен северџан,односно дно од персона.Еве споредба, албанска пејачка, што сосема нормално, си го сака својот народ и некоја си таму - Тамара, што во последното интервју за Бекстејџ изјави дека македонците и смрделе и уште се чуди, не знаела зошто ја мразат, а претходно велеше дека треба македонците да се лечат, поради реакцијата за искасапената химна.
После се буниме, не не бидувало - епа не не бидува, немаме вредности и треба да научиме нешто од оние што ги бидува.
И тешко дека ќе научиме, пошто тие работи се учат во семејството, а не на надвор на улица.
Не е од Струмица, од Гевгелија е.Тамарче пола чаир ја иштрака,незнам што те чуди што е класичен северџан,односно дно од персона.
Знам дечко што ја штрака и сеа додека е во брак со она мулено струмичко ама малку му е и тоа.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk