Албанските пејачки популарните во светот

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaJolic96
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо објаснувањево.
Генерализираш друже. Засрами се.

Слабо објаснувањево.
Генерализираш друже. Засрами се.
За генерализирање има @Botko нешто да ти каже. Срчај негови постови за генерализирање. Иако уште не сфатив што точно јас овде изгенерализирав :D

За генерализирање има @Botko нешто да ти каже. Срчај негови постови за генерализирање. Иако уште не сфатив што точно јас овде изгенерализирав :D
Ботко е наjнерелевантниот лик на форумов после тебе.

Последно уредено:
еден албански пеач за една вечер во Швајцарија зема пари колку еден македонски за цел месец.

Тоа ти е, кога не сте дојдени од дагестан што ке праиш.... :confused::confused::confused:

Последно уредено:
Албанските пејачки, ама насловот може да биде и албанските пејачи популарните во светот.
Гаши, со Стинг ова лето, многу добра песна :

бтњ, Дуа Липа е нај.

Апдејт: Се уништи Дуата откако се фати со оној грдион наркоман брат на тие сестрите манекенки. То ест ја уништи дрогата. Моментално Рита Ора е нај. :drk:

Апдејт: Се уништи Дуата откако се фати со оној грдион наркоман брат на тие сестрите манекенки. То ест ја уништи дрогата. Моментално Рита Ора е нај. :drk:
Жими таквово. Си гази Дуа.
Еве ја баш пред некој ден со некоја пријателка, искинаа.

Се уништи и со политиката се и ебам. Бебе Реџа е намбер 1. :love:

да ли некој слуша: Рита Ора
Rita-Ora-shows-off-her-eccentric-fashion-sense-as-she-arrives-at-Warwick-Nightclub.jpg

Биби Рекса
Bebe_Rexha_live_at_Staples_Center%2C_Los_Angeles_16.jpg

Ера Истрефи
80983c6f9ec489ee1462b99ef2fd56f7--era-dread-hair.jpg
ѓ
Дуа Липа
77-atlg.jpg
Iskreno da gi slusas ovie treba blago retardiran da si ili uopste da nemas sluh.
Od albanskite pejacki dobra bese Erzana na vremeto, ovie ne znam kako se probile no so ogled na toa deka kriteriumite za muzika opsto vo svetot se mnogu padnati mozam i da sfatam vprocem sega e era na najkrs generacii, fakt.

Дуа Липа, супер популарна е тука а и песничките и се такви интересни за рипкање, плус девојката е бомба

Дуа Липа, супер популарна е тука а и песничките и се такви интересни за рипкање, плус девојката е бомба
Имам романтичен филинг дека ќе ја спомнеш во "Со која од познатите би сакала да имаш секс".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom