Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.905
- Поени од реакции
- 20.622
А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.Имам романтичен филинг дека ќе ја спомнеш во "Со која од познатите би сакала да имаш секс".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.Имам романтичен филинг дека ќе ја спомнеш во "Со која од познатите би сакала да имаш секс".
Па што знаеш, можеби е христијанка пошто живее на запад. Ништо чудно. Туку течности ќе мешаш шо нејзе, не вера. Така да не се секирај, @Agda Beata нема да ти биде љубоморна, така да можеш слободно да ја спомнеш Дау Липа во темата.А не, јас вера не мешам, строго христијанки православни.
Нејзиното семејство е жртва на српска репресија, што е чудно она да се бори за косовската независност?Не си никаква Баба Ванѓа.
Дуа Липа одамна е активист за албанската кауза, не и ова првпат.
Првпат објавува нешто за кое може сие да се фатат - мапа со покорени територии на соседите.
Ех, ако со српска репресија се постигнува светска слава и кеш, и јас сакам да бидам под српска репресија!Нејзиното семејство е жртва на српска репресија, што е чудно она да се бори за косовската независност?
Србин бил тој што ја отворил темата (по презимето)не морало баш двоен член
jaсно ми е зашто згрешилСрбин бил тој што ја отворил темата (по презимето)
Исто и Вокатив падеж нема но често се користи: пријател-пријателе/лу, учител-учителе/лу, Петар-Петре, мајка-мајко итн...jaсно ми е зашто згрешил
Членот во македонскиот јазик (и во бугарскиот) е влијание од тукашните јазици (албански и грчки) и затоа други Јужни Словени го немаат.
Епа и јас би сакал ама судбината како нејзината е како да добиеш на лото.Ех, ако со српска репресија се постигнува светска слава и кеш, и јас сакам да бидам под српска репресија!
Значи чудо од девојка, со таква репресија да се избориш и да стигнеш до врвот, свака част!
Тамарче пола чаир ја иштрака,незнам што те чуди што е класичен северџан,односно дно од персона.Еве споредба, албанска пејачка, што сосема нормално, си го сака својот народ и некоја си таму - Тамара, што во последното интервју за Бекстејџ изјави дека македонците и смрделе и уште се чуди, не знаела зошто ја мразат, а претходно велеше дека треба македонците да се лечат, поради реакцијата за искасапената химна.
После се буниме, не не бидувало - епа не не бидува, немаме вредности и треба да научиме нешто од оние што ги бидува.
И тешко дека ќе научиме, пошто тие работи се учат во семејството, а не на надвор на улица.
Тамарче пола чаир ја иштрака,незнам што те чуди што е класичен северџан,односно дно од персона.
Знам дечко што ја штрака и сеа додека е во брак со она мулено струмичко ама малку му е и тоа.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk