Албанија - место за одмор

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На темава поише се праи муабет за патишта отколку за морето и одморот. :D

Од кај се иде, од кај е најбрзо, од кај е најблиску, од кај се кружи, од кај се крати, кај има дупки, кај има автопат. Божем на Месечината ќе патувате.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.627
Поени од реакции
3.976
На темава поише се праи муабет за патишта отколку за морето и одморот. :D

Од кај се иде, од кај е најбрзо, од кај е најблиску, од кај се кружи, од кај се крати, кај има дупки, кај има автопат. Божем на Месечината ќе патувате.
Za moreto, od borsh do himare kaj i da odite nema da zgresite, povejke pati sum bil na sever,(i odmor i sluzbeno) sengin,velipoje i na jug ksamil/saranda, najubavo e na sredina na ovoj poteg nema greska za plaza/voda cistota i sl,i ceni isto...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.257
Поени од реакции
15.348
Зетот на Трамп ќе гради во Валона луксузни одмаралишта. Како што гледам едното е кај манастирот Св.Богородица кај Звернец а второто е на осторовот Сазан,

Член од
12 март 2010
Мислења
212
Поени од реакции
73
Зетот на Трамп ќе гради во Валона луксузни одмаралишта. Како што гледам едното е кај манастирот Св.Богородица кај Звернец а второто е на осторовот Сазан,

Toj del ne cini vodata. Se mesa so blagi izvori i mnogu ima alga. Mirisa

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.257
Поени од реакции
15.348
Касно али нека служи на други

Во спротивен правец од Тирана, видеото треба да се види до Маќелара, тука се двои за Дебар кај кружниот тек 1:10:52

Кој дел е изграде од коридорот Елбасан-Ќафасан? На вести Рама кажува дека се крати од 1,5 саати на 35 минути вожња, но гледам на интернет дека само една делница е готова од едвај 2-3 км

Дали знаеш што е изградено како готово?

Член од
24 септември 2016
Мислења
540
Поени од реакции
728
Кој дел е изграде од коридорот Елбасан-Ќафасан? На вести Рама кажува дека се крати од 1,5 саати на 35 минути вожња, но гледам на интернет дека само една делница е готова од едвај 2-3 км

Дали знаеш што е изградено како готово?
Ovoj pat od videoto sega e po skraten so otvaranjeto na delot od Bulqiza do Klos.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.325
Поени од реакции
18.547
Кажвајте искуства за како да се стигни до Валона најбезбедно, која опција ми е поуба преку Елбасан или преку Грција.
За кривини или слични работи ми е

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.840
Поени од реакции
7.452
Кажвајте искуства за како да се стигни до Валона најбезбедно, која опција ми е поуба преку Елбасан или преку Грција.
За кривини или слични работи ми е
I od dvete strani ce go krkash.
Si velam Elbasan e malce podobro

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.406
Поени од реакции
11.287
Многу ти е кружење преку Грција иди си преку Елбасан, патот зезнат е уствари од граница до таму послем е топ

Kajgana Shop

На врв Bottom