Za moreto, od borsh do himare kaj i da odite nema da zgresite, povejke pati sum bil na sever,(i odmor i sluzbeno) sengin,velipoje i na jug ksamil/saranda, najubavo e na sredina na ovoj poteg nema greska za plaza/voda cistota i sl,i ceni isto...На темава поише се праи муабет за патишта отколку за морето и одморот.
Од кај се иде, од кај е најбрзо, од кај е најблиску, од кај се кружи, од кај се крати, кај има дупки, кај има автопат. Божем на Месечината ќе патувате.
Toj del ne cini vodata. Se mesa so blagi izvori i mnogu ima alga. MirisaЗетот на Трамп ќе гради во Валона луксузни одмаралишта. Како што гледам едното е кај манастирот Св.Богородица кај Звернец а второто е на осторовот Сазан,
Кој дел е изграде од коридорот Елбасан-Ќафасан? На вести Рама кажува дека се крати од 1,5 саати на 35 минути вожња, но гледам на интернет дека само една делница е готова од едвај 2-3 кмКасно али нека служи на други
Во спротивен правец од Тирана, видеото треба да се види до Маќелара, тука се двои за Дебар кај кружниот тек 1:10:52
Ovoj pat od videoto sega e po skraten so otvaranjeto na delot od Bulqiza do Klos.Кој дел е изграде од коридорот Елбасан-Ќафасан? На вести Рама кажува дека се крати од 1,5 саати на 35 минути вожња, но гледам на интернет дека само една делница е готова од едвај 2-3 км
Дали знаеш што е изградено како готово?
No ova e na patot.za Debar...a na vesti kažuvaat za patot Elbasan KafasanOvoj pat od videoto sega e po skraten so otvaranjeto na delot od Bulqiza do Klos.
Sigurno se misli za ovo, no mislam deka seushte ne e celosno zavrsen.No ova e na patot.za Debar...a na vesti kažuvaat za patot Elbasan Kafasan
I od dvete strani ce go krkash.Кажвајте искуства за како да се стигни до Валона најбезбедно, која опција ми е поуба преку Елбасан или преку Грција.
За кривини или слични работи ми е
Na Elbasan ...I od dvete strani ce go krkash.
Si velam Elbasan e malce podobro
Elbasan.Кажвајте искуства за како да се стигни до Валона најбезбедно, која опција ми е поуба преку Елбасан или преку Грција.
За кривини или слични работи ми е