Албанија - место за одмор

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.695
@cholismo go prochita ova?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756

Петок заминвам јас и се враќам по три дена.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.270
Поени од реакции
15.384
Елбасан-Рогожине-Фиер-Валона

Кичево Валона сум стигнувал за 3,5 саати

Член од
29 август 2008
Мислења
5.673
Поени од реакции
4.041

Ama do Valona ke odi, ova e za od Valona nakaj himare,borsh,saranda,ksamil da odis, ako odi na grcija mnogu e povejke pat i vrtejne a saatite vozejne tuka nekade patot slicen....

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.695
Ama do Valona ke odi, ova e za od Valona nakaj himare,borsh,saranda,ksamil da odis, ako odi na grcija mnogu e povejke pat i vrtejne a saatite vozejne tuka nekade patot slicen....
Chisto ja prochitav vesta! Nemam pojma kade se naojga a poshto beshe Valona spomnata i rekov da ja vidi.:kafence:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756
Абе тешко мене, на другарка ми не и беше готов пасошот па уплативме за Валона некоја вечер.
Нема да возам јас ама мразам кривини и височини, фобија имам, пишман се правам сега ама тоа е.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.695
Абе тешко мене, на другарка ми не и беше готов пасошот па уплативме за Валона некоја вечер.
Нема да возам јас ама мразам кривини и височини, фобија имам, пишман се правам сега ама тоа е.
Da dojdam so vrplano , bamuja edna krivina nema da vidish?:D

Член од
29 август 2008
Мислења
5.673
Поени од реакции
4.041
Visocini kjafasan samo kacuvas/sleguvas na albanska strana, potoa e malce do Elbasan posle toa samo pravo so mn,kruzni 11 do Valona
Автоматски споено мислење:

Visocini kjafasan samo kacuvas/sleguvas na albanska strana, potoa e malce do Elbasan posle toa samo pravo so mn,kruzni 11 do Valona
Btw, krivini se samo 2 leva i desna , ama kolicina e golema....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.270
Поени од реакции
15.384
Чисто онака ме интересира.....колку плативте и што добивте?

Иначе јас сум бил во Валона за прв пат кога автопатот после Рогожине па све до после Фиер беше само чакал. сСамо 10-тина км беше асфалт, а од Елбасан со рогожине се возеше низ селски патишта...овој сегашниов тогаш беше во градба

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756
Чисто онака ме интересира.....колку плативте и што добивте?

Иначе јас сум бил во Валона за прв пат кога автопатот после Рогожине па све до после Фиер беше само чакал. сСамо 10-тина км беше асфалт, а од Елбасан со рогожине се возеше низ селски патишта...овој сегашниов тогаш беше во градба
13 000 денари за две ноќевања, во хотел Оазис на сама плажа, 4 возрасни и 6 деца :несвест:
Вака на букинг собите изгледаат добро и има добар рејтинг хотелот па ќе видиме

Втор пат одам Албанија, еднаш Саранда и сега Валона

Член од
19 февруари 2011
Мислења
567
Поени од реакции
666
13 000 денари за две ноќевања, во хотел Оазис на сама плажа, 4 возрасни и 6 деца :несвест:
Вака на букинг собите изгледаат добро и има добар рејтинг хотелот па ќе видиме

Втор пат одам Албанија, еднаш Саранда и сега Валона
Како што ти рекоа кривини има одма после граница додека се симнеш од планината на рамното а тоа е неколку км. Потоа патот до Елбасан не е некои јаки кривини само тесен и малку потежк за престигнување ако ви се испречи некој камион. После Елбасан е рамно како тепсија.
Ако се работи за хотелот Оазис кој е на северниот дел на Валона таму и плажите се ок за разлика од тие во центарот. Таман се за со деца, ситна песок и плитко е доста во широчина.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756
Како што ти рекоа кривини има одма после граница додека се симнеш од планината на рамното а тоа е неколку км. Потоа патот до Елбасан не е некои јаки кривини само тесен и малку потежк за престигнување ако ви се испречи некој камион. После Елбасан е рамно како тепсија.
Ако се работи за хотелот Оазис кој е на северниот дел на Валона таму и плажите се ок за разлика од тие во центарот. Таман се за со деца, ситна песок и плитко е доста во широчина.
Еве го хотелот, скептик сум за плажите тука во Валона ама немам големи очекувања па се надевам пријатно ќе се изненадам.
265114108.jpg

Член од
19 февруари 2011
Мислења
567
Поени од реакции
666
Еве го хотелот, скептик сум за плажите тука во Валона ама немам големи очекувања па се надевам пријатно ќе се изненадам.
Прегледај го приврзокот 420805
Да, ова е на излезот од Валона према Звернец. не е лоша водата, ако не ве бендиса тука на 2-3км понасевер почнуваат исто така плажи со ситна песок, широки со плитко море (на 70м од плажата дури надминува 2м). Ако тргенете на југ према Радиме и Орикум( 10тина км далеку од Валона) плажите се тесни и на неколку метри веќе длабочината е над 2м ама затоа таму морето е тиркизно плаво (нормално нели нема ситна песок да го заматува морето). За шетање до шеталиштето ќе имате само подолг пат, а со кола не се испалти поради гужвата навечер и недостаток на паркинг места.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.426
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom