Албанија - место за одмор

Член од
28 април 2011
Мислења
276
Поени од реакции
114
Дали со ова отворен балкан имаме бесплатно лечење таму? Имаат соработка слушнав од еден човек ,има вистина во ова ?
Да лекувањето е бесплатно.
Јас во месец јули бев на Албанија и фатив вирус таму,бев во најблиската болница од хотелот во градот Каваја,таму ме прима во емергенција ми дева инфузија и ништо не платив. Само ми зема лични податоци име презиме , адреса и толку.
Автоматски споено мислење:

Дали со ова отворен балкан имаме бесплатно лечење таму? Имаат соработка слушнав од еден човек ,има вистина во ова ?
Јас во месец јули бев на Албанија и фатив вирус таму,бев во најблиската болница од хотелот во градот Каваја,таму ме прима во емергенција ми дева инфузија и ништо не платив. Само ми зема лични податоци име презиме , адреса и толку.
Автоматски споено мислење:

Член од
14 октомври 2018
Мислења
389
Поени од реакции
521
Првпат ќе одам за Албанија, Драч и тоа преку Ќафасан. Каков е патот, има ли патарини? И со картица може ли да се плати патарина или ми требаат леќи?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
Првпат ќе одам за Албанија, Драч и тоа преку Ќафасан. Каков е патот, има ли патарини? И со картица може ли да се плати патарина или ми требаат леќи?
Nema patarini,policija ne zapira ama se vozi sporo do Elbasan,posle elbasan nemas problem imas mn,kruzni vnimavaj so kakva navigacija ke odis isto sledi i tabli ...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.651
Поени од реакции
11.729
Ппслем Елбасан се вози брзо ама мора да се внимава на мостовите има доста кратки и не им се баш добро споени и доста фрла

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
743
Поени од реакции
684
Здраво,
Дали некој бил преку Дебар за Тирана?

Член од
24 септември 2016
Мислења
563
Поени од реакции
748
Здраво,
Patot e ok, za cas i 20 min ili cas i pol si vo Tirana. Samo ima eden privremen pat (duri da se zavrsi tunelot) koj e 9 km ili 20 min kade se kacuvas nagore, pa udolnina, slicno nekako kako Larazopole ako so bil. Ako odis prvpat treba da vozis vnimatelno vo toj del bidejki e potesen inaku drugo e standard kako od Kafasan.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.477
Поени од реакции
4.635
Дечки, дали некој знае кога и дали има автобуси Скопје-Приштина рано сабајле, накај 5-6-7 саат? На интернет се што најдов е од 10 саат па натака, ме интересира некој што бил, или што има проверена информација за истото. Благодарам :D

Член од
7 јануари 2015
Мислења
961
Поени од реакции
632
Дечки, дали некој знае кога и дали има автобуси Скопје-Приштина рано сабајле, накај 5-6-7 саат? На интернет се што најдов е од 10 саат па натака, ме интересира некој што бил, или што има проверена информација за истото. Благодарам :D
044 339 130
Tetovo avtobuska

Sent from my phone using Tapatalk

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Здраво,
Касно али нека служи на други

Во спротивен правец од Тирана, видеото треба да се види до Маќелара, тука се двои за Дебар кај кружниот тек 1:10:52

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.314
Поени од реакции
15.480
За брзо време ќе се направи патот с.Извор(Кичево)-Бошков мост, па има опција за одење за Дебар преку овој пат, а не преку Маврово.

Kajgana Shop

На врв Bottom