- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.645
- Поени од реакции
- 11.724
како се движат цени на лежалките?Najubavata voda vo Albanija definitivno e vo Jale...10 km pred Himara...
Прегледај го приврзокот 264428
Sent from my iPhone using Tapatalk
како се движат цени на лежалките?Najubavata voda vo Albanija definitivno e vo Jale...10 km pred Himara...
Прегледај го приврзокот 264428
за двајца комплет или од чоек?Kaj Hotel Junufra se 700 leki...a 1000.i poveke kaj Dermi
Dve lezalki i čador. Denes na Bora Bora im rekov nemam Leki...mi pobaraa 5 evra, no tuka i ti obezbeduvaat parkingза двајца комплет или од чоек?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Чудно ти е како летуваат во Албанија а не ти е чудно шо летуваат во Грција после сите дешавки поврзани со нашиот јужен сосед."три лица кои се вооружени, маскирани и облечени во војничка униформа"
Која моќна глетка е да видиш вооружани и маскирани лица во некакви си униформи.....ИСИС или слично за време на летување.....доволно е само да знаеш дека постојат таму, а постојат....за уште попрекрасно и побезбедно чуство да добиеш за време на годишниот одмор во Албанија.![]()
Албанците од Македонија ги разбирам, сакаат да си летуваат на нивни терен.......ама нашите......е тоа не ми влага во глава.
Одма се јави....ја покажувам вистината.....и Муслиманското се распали во тебе.....одма да си ги одбраниш.Чудно ти е како летуваат во Албанија а не ти е чудно шо летуваат во Грција после сите дешавки поврзани со нашиот јужен сосед.
Еден куп непријатни искуства имале луѓе кои летувале во Грција, омаложувани, вреѓани, коли искршени итн
Абе полни сте со комплекси, не реков јас ништо, секој си има право на избор и не ги обвинувам тие кои не сакаат да летуваат во Албанија, си имаат причина можеби ама како тебе шо те чуди за Албанија мене ме чуди за Грција.Одма се јави....ја покажувам вистината.....и Муслиманското се распали во тебе.
Јас на никого не му судам што летува таму (сопствено право на избор).....само ми е чудно, бидејќи е спротиставено на моите логични размислувања.
Тоа е.....не одам во Муслиманско доминантни држави, не се чуствувам безбедно и пријатно....тоа е мојот став.
Во Грција не шетаат терористи па ни по планини.....но темата е Албанија.....задржи се на Албанија.
Ај уште еднаш размисли и до вечер уште 5 пати ќе го едитираш мислењето.Одма се јави....ја покажувам вистината.....и Муслиманското се распали во тебе.....одма да си ги одбраниш.
Јас на никого не му судам што летува таму (сопствено право на избор).....само ми е чудно, бидејќи е спротиставено на моите логични размислувања.
Тоа е.....не одам во Муслиманско доминантни држави, не се чуствувам безбедно и пријатно....тоа е мојот став.
Во Грција не шетаат терористи па ни по планини.....но темата е Албанија.....задржи се на Албанија.
ПС Има една изрека -Напад је најбоља одбрана ....ама твои си се, те разбирам