- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.622
- Поени од реакции
- 5.261
Извини, за берик беше прашањето.Не те сваќам шо сакаш да кажиш ?
Извини, за берик беше прашањето.Не те сваќам шо сакаш да кажиш ?
Tи веројатно збориш за постот кај што пренесов вест за заканите кон нашите граѓани кои отишле во Албанија. (две страни наназад)Извини, за берик беше прашањето.
Ти си споделил некое инфо кај шо вика дека таму им се заканувале на Македонците, ниту инфото е релевантно ниту порталот, досега не познавам ниту еден да отишол на одмор таму и да го искусил тоа, освен сами ако си ја побарале бељата или пак ако се работи за дечишта кои се закачаат кога ќе се напијат.Tи веројатно збориш за постот кај што пренесов вест за заканите кон нашите граѓани кои отишле во Албанија. (две страни наназад)
Ништо. Едноставно сум згрозен околу тоа што некои двајца таму се закануваат на нашите граѓани.
Не разбирам зашто некој би мрзел муслимани. Баш се она фини луѓе, што секој би ги посакал на гости или у комшии. Не сфаќам тие католици Албанци зашто така регираат.
Obikolnicata e pustena i normalno Valona do Drac si za eden cas. Mnogu dobar pat imat.Od drugari slusnav deka obikolnicata kaj Fier e puštena vo soobrakaj....i sega do Valona e sve avtopat. Do samoto pristanište
Кај пишува дека се заканувале на Македонци?Ти си споделил некое инфо кај шо вика дека таму им се заканувале на Македонците, ниту инфото е релевантно ниту порталот, досега не познавам ниту еден да отишол на одмор таму и да го искусил тоа, освен сами ако си ја побарале бељата или пак ако се работи за дечишта кои се закачаат кога ќе се напијат.
Па пишува дека граѓаните на Македонија и Косово непожелни во Албанија, да сакам да ми споделиш и од други извори ако не ти е макаКај пишува дека се заканувале на Македонци?
Кај пишува дека се заканувале на конкретно некои туристи?
Ја прочита ли таа вест воопшто?
Инфото е прилично релевантно и вистинит е настанот. Може да ти постирам од други извори за таа вест.
Така и реков.Па пишува дека граѓаните на Македонија и Косово непожелни во Албанија,
Не ми е.да сакам да ми споделиш и од други извори ако не ти е мака
Голема работа, заради двајца дебили срамота е да се шири ваква пропаганда дека којзнае што се случува таму.Така и реков.
Нигде не реков дека Македонци се непожелни. Тоа ти инсинуираше.
Ниту пак реков дека сите граѓани на Македонија се непожелни. Таму пишува на граѓани, не на граѓаните.
Не ми е.
![]()
Албанците муслимани од Косово и Северна Македонија непожелни на албанските плажи за двајца Албанци католици
Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните земји, пренесува телевизјата Ора њуз.sitel.com.mk
![]()
Aлбански државјани ширеле омраза и закани кон Албанци муслимани од Косово и С. Македонија - НОВА ТВ
Албанската полиција распиша потерница по двајца нејзини државјани заради поттикнување омраза, а за двајцата постојат сомненија дека ја напуштиле земјата и највројатно се засолниле во соседните...novatv.mk
![]()
ЗАКАНА ОД АЛБАНЦИ КАТОЛИЦИ: Албанците муслимани од Косово и од Македонија се непожелни на плажите во Албанија
ЗАКАНА ОД АЛБАНЦИ КАТОЛИЦИ: Албанците муслимани од Косово и од Македонија се непожелни на плажите во Албанијаdenesen.mk
Кој знае што имат правено Косоварите, жени имаат продавано во апартманитеJas sum videl mnogu slučaevi kade gazdite na aprtmanite vo Albanija odbivale da izdadat sobi na albanci od Kosovo.
Go.prašav edniot gazda....i mi reče ,,kosova jo,,
Ама кога тие ретки случаеви се поклопуваат со неговите предрасуди и генерализирања тогаш тоа веќе е факт за негоГолема работа, заради двајца дебили срамота е да се шири ваква пропаганда дека којзнае што се случува таму.
Вакви глупости има насекаде, за Грција да не прајме муабет, спомни му само дека доаѓаш од Македонија и ќе видиш каква реакција ќе добиеш, нормално не се сите дегени и таму, ама има секаква багра низ светот, така и во Албанија.
ОК, престани да го буткаш носот кај што не ти е место. Мислам декадоволно промашуваш поенти и не сфаќаш очигледни работи.Кој знае што имат правено Косоварите, жени имаат продавано во апартманите![]()