Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Колку шо знам ја повеќе се католици во АлбанијаНормално е џамија да има на сликата, 80% сте Муслимани.
Колку шо знам ја повеќе се католици во АлбанијаНормално е џамија да има на сликата, 80% сте Муслимани.
Официјално 75% се муслимани, 10% католици и 15% ортодокси. Pеално, 100% агностици.Колку шо знам ја повеќе се католици во Албанија
Студио за четворица?Дај нека каже некој дали нашол за 15-16 евра смештај у Саранда?
za da ti bide pojasna sostojbata za religioznosta vo Albanija, ima golem broj muslimani sto nosat krstovi zaradi stil ...Колку шо знам ја повеќе се католици во Албанија
...Студио за четворица?
Треба да извадиш одобрение дека може да ја возиш колата, особено ако ви е на лизинг, за ова може во граничен премин да те вратат и од страната на РМЕдно малце поразлично прашање.Планирам за недела дена да идам за Албанија со кола.Прашањето ми е освен зелен картон кој треба да се има и знам дека нашата возачка важи таму дали ке ми прават проблем што колата е на име на татко ми или не се замараат со тие работи.Пред 3 години со друштво бевме во Улцињ и знам дека овакви проблеми ни албанците ни црногорците не правеа..
Не е на лизинг али кој ке се барата сега да вади полномошно или одобрение и глупости.Мора да се иде до МТВ за да извади ова или може и по осигурителните компании?Треба да извадиш одобрение дека може да ја возиш колата, особено ако ви е на лизинг, за ова може во граничен премин да те вратат и од страната на РМ
Кога возилото не е регистрирано на твое има ,и лицето на кого е автомобилот не се наоѓа во возилото кога се преминува границата потребно е полномошно кое се вади во здружение(или АМСМ) каде што се регистрира возилото .Потребно е сопственикот на возилото и оној на кого се дава полномошното да бидат присутни.Тебе ти треба да носиш слики и пасош а сопственикот лична карта, секако и пари (заборавив колку се плаќаше)Не е на лизинг али кој ке се барата сега да вади полномошно или одобрение и глупости.Мора да се иде до МТВ за да извади ова или може и по осигурителните компании?