Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.748
- Поени од реакции
- 22.961
Ти не ми личиш дека си нормален.Не ми личиш нешто дека си нервозен![]()
Ти не ми личиш дека си нормален.Не ми личиш нешто дека си нервозен![]()
поголеми трошоци има за Х одржани а незавршени тендери за Луково Поле... а пази сега, опозицијата ги мобилизира и заштитниците на рисовите, демек рисот сега ќе требал да кружи... ОК, ама по некое време истата таа опозиција оцени дека е грешка зошто не се форсира градбата на електрани таму...ајде сега ??па власта која донела одлуки спротивно на устав и со тоа покажала незнаење и недомаќинско работење и непотребно трошење на народни пари - треба да си замине
Јас не ти личам дека сум нормален, ти не ми личиш дека си нервозен. Врти сучи исто е.Ти не ми личиш дека си нормален.
опозиција не е на власт, не ги троши народните пари.Јас не ти личам дека сум нормален, ти не ми личиш дека си нервозен. Врти сучи исто е.
Твојата констатација за мене можеби е погрешна.Јас не ти личам дека сум нормален, ти не ми личиш дека си нервозен. Врти сучи исто е.
Пфффф шозбораш така останав.Твојата констатација за мене можеби е погрешна.
Мојата дијагноза за тебе е 100% точна.
Болдираното едноставно не е точно.опозиција не е на власт, не ги троши народните пари.
Власта е одговорна за секој денар потрошен од буџетот и со вакво недомаќинско и расипничко трошење - мора да си замине
А бе има периоди кога жешките костени се префрлаат во други раце, ко сега со опремата за прислушкување одеднаш станала на Телеком, па на ВИП али не и на МВР, некако никој ја неќи во свои раце во последно времеБолдираното едноставно не е точно.
Ај размисли логика зошто никој нејќе во раце последно време ?А бе има периоди кога жешките костени се префрлаат во други раце, ко сега со опремата за прислушкување одеднаш станала на Телеком, па на ВИП али не и на МВР, некако никој ја неќи во свои раце во последно време
премногу е жешкаАј размисли логика зошто никој нејќе во раце последно време ?
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Те цитирам последен пат, пошо јас лично реков дека треба вас глупите да ве игнорираме.Пфффф шозбораш така останав.
Оди сега фрли некој балон со боја , олесни се. Или ни то не ви дават поќе.
Ние од кога ке гласаме за ВМРО станваме глупи за разлика од вас плавите што природно такви си се раѓате.Те цитирам последен пат, пошо јас лично реков дека треба вас глупите да ве игнорираме.
Сакам само да те прашам, вие глупави си се раѓате или откако прв пат ќе гласате за ВМРО станувате глупи?
ни 50.000 евра не можеле да го залечат, морал да праи други зделки за да намакне појќе пари и да го залечи психичкото здравје...Заклучок, Макрадули е крив, не Бранко ..
Се обидуваш да дефинираш што е патриот?Чекај сега малце, нели ти беше тој што се пењавеше тука дека не требало да се скрши нелегално поставената плоча на странска држава,напротив дури и требало тој што ја скршил да одговара, нели ти немаше мадиња да одиш да скршиш некој орел, нели ти беше тој што немаше ништо против двојазичност на цела територија, нели ти беше тој што се крстеше во странските амбасадори и што тие ќе кажат а ние треба да го исполниме без приговор, нели ти беше тој што беше на иста страна со разноразни бугарофили и албанофили на форумот и застана да им ги браниш нивните ставови и интереси ,итн итн да не должам пошто тоа твоете нема крај.
Па онака си велам да патриот си ти најголем и вистиснки за разлика од овие другите, ама се прашувам на чија држава ?
Па зависи за кој како, сигурен сум дека 50к евра за Мијалков се ништо, но за Макрадули мислам дека не е мала сума.ни 50.000 евра не можеле да го залечат, морал да праи други зделки за да намакне појќе пари и да го залечи психичкото здравје...Заклучок, Макрадули е крив, не Бранко ..
шега на страна, ама што е па 50.000 евра ако со тоа направиш добра предизборна кампања ??