Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.867
Поени од реакции
17.105
еве го
http://www.libertas.mk/bogoevski-i-ahmeti-vo-ponedelnik-se-na-sud-ne-se-znae-dali-liderot-na-dui-ke-dojde/

... и не се само Агмети и Муса, тука е во пакет и бучКасиди... и не тролајте кој е тој, тој ви е сега коалиционен партнер ..
па власта која донела одлуки спротивно на устав и со тоа покажала незнаење и недомаќинско работење и непотребно трошење на народни пари - треба да си замине
поголеми трошоци има за Х одржани а незавршени тендери за Луково Поле... а пази сега, опозицијата ги мобилизира и заштитниците на рисовите, демек рисот сега ќе требал да кружи... ОК, ама по некое време истата таа опозиција оцени дека е грешка зошто не се форсира градбата на електрани таму...ајде сега ??

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас не ти личам дека сум нормален, ти не ми личиш дека си нервозен. Врти сучи исто е.
опозиција не е на власт, не ги троши народните пари.
Власта е одговорна за секој денар потрошен од буџетот и со вакво недомаќинско и расипничко трошење - мора да си замине

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Јас не ти личам дека сум нормален, ти не ми личиш дека си нервозен. Врти сучи исто е.
Твојата констатација за мене можеби е погрешна.
Мојата дијагноза за тебе е 100% точна.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Твојата констатација за мене можеби е погрешна.
Мојата дијагноза за тебе е 100% точна.
Пфффф шозбораш така останав.
Оди сега фрли некој балон со боја , олесни се. Или ни то не ви дават поќе.[DOUBLEPOST=1477603489][/DOUBLEPOST]
опозиција не е на власт, не ги троши народните пари.
Власта е одговорна за секој денар потрошен од буџетот и со вакво недомаќинско и расипничко трошење - мора да си замине
Болдираното едноставно не е точно.
И нека си замине де.
Ете сега ако се реши конечно опозицијата да оди на избори излези и гласај ги. Што да ти речам друго.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Болдираното едноставно не е точно.
А бе има периоди кога жешките костени се префрлаат во други раце, ко сега со опремата за прислушкување одеднаш станала на Телеком, па на ВИП али не и на МВР, некако никој ја неќи во свои раце во последно време

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
А бе има периоди кога жешките костени се префрлаат во други раце, ко сега со опремата за прислушкување одеднаш станала на Телеком, па на ВИП али не и на МВР, некако никој ја неќи во свои раце во последно време
Ај размисли логика зошто никој нејќе во раце последно време ?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Пфффф шозбораш така останав.
Оди сега фрли некој балон со боја , олесни се. Или ни то не ви дават поќе.
Те цитирам последен пат, пошо јас лично реков дека треба вас глупите да ве игнорираме.
Сакам само да те прашам, вие глупави си се раѓате или откако прв пат ќе гласате за ВМРО станувате глупи?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Те цитирам последен пат, пошо јас лично реков дека треба вас глупите да ве игнорираме.
Сакам само да те прашам, вие глупави си се раѓате или откако прв пат ќе гласате за ВМРО станувате глупи?
Ние од кога ке гласаме за ВМРО станваме глупи за разлика од вас плавите што природно такви си се раѓате.
Јас ете на следните избори да гласам за СДСМ или да оставам неважечко ливче ќе се вратам во нормала, но ти за жал пошто така природно си глуп за кој и да гласаш пак глуп ке си останиш.
Задоволен?

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Кој е глуп, кој е паметен. Кој е патриот, кој предавник. Ја уништивте темата. Кај се сега админите да реагираат/ Или не важи ништо за шарените?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.867
Поени од реакции
17.105
ни 50.000 евра не можеле да го залечат, морал да праи други зделки за да намакне појќе пари и да го залечи психичкото здравје...Заклучок, Макрадули е крив, не Бранко ..
шега на страна, ама што е па 50.000 евра ако со тоа направиш добра предизборна кампања ??

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Чекај сега малце, нели ти беше тој што се пењавеше тука дека не требало да се скрши нелегално поставената плоча на странска држава,напротив дури и требало тој што ја скршил да одговара, нели ти немаше мадиња да одиш да скршиш некој орел, нели ти беше тој што немаше ништо против двојазичност на цела територија, нели ти беше тој што се крстеше во странските амбасадори и што тие ќе кажат а ние треба да го исполниме без приговор, нели ти беше тој што беше на иста страна со разноразни бугарофили и албанофили на форумот и застана да им ги браниш нивните ставови и интереси ,итн итн да не должам пошто тоа твоете нема крај.
Па онака си велам да патриот си ти најголем и вистиснки за разлика од овие другите, ама се прашувам на чија држава ?
Се обидуваш да дефинираш што е патриот?
Ај ова што го пишуваш се нека е така, но не сваќам како може некој (Пастирот) да биде голем патриот кој безобразно караде од сопствената држава и народ.
Вака како чешит момак имаш некое логично објаснување?[DOUBLEPOST=1477608407][/DOUBLEPOST]
ни 50.000 евра не можеле да го залечат, морал да праи други зделки за да намакне појќе пари и да го залечи психичкото здравје...Заклучок, Макрадули е крив, не Бранко ..
шега на страна, ама што е па 50.000 евра ако со тоа направиш добра предизборна кампања ??
Па зависи за кој како, сигурен сум дека 50к евра за Мијалков се ништо, но за Макрадули мислам дека не е мала сума.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom