Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
I ti podobro ke zivees posle toa? Ke pocnat ruzi da ti cvetaat i pari na drvo da rastat a bt valjda magicno ke dobie kosmodrom... :tapp:
Замисли дури до австралија се осети кризава , сигурно имаш осетено на своја кожа таму. Него да те прашам ти втуѓина подобро ќе живееш со дпмне на власт ?

Ne ne... Denes se sekiram od plaza. :icon_mrgr: Kako e kaj tebe macenice? Stigo cumur? Za leb i sol imas denes? Kazi ako ne ovie partiskive gnidi moze ke te zaposlat u nekoj stab
Ме боли кур кај се секираш кој те праша ?

Прашувам еве 2 дена пошто сам си кажа дека си трпел , шо то трпиш во пичкаси матерна ?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.554
Поени од реакции
24.904
Замисли дури до австралија се осети кризава , сигурно имаш осетено на своја кожа таму. Него да те прашам ти втуѓина подобро ќе живееш со дпмне на власт ?

Ме боли кур кај се секираш кој те праша ?
Прашувам еве 2 дена пошто сам си кажа дека си трпел , шо то трпиш во пичкаси матерна ?

Podobro koncentriraj se na sebe i ne prasuvaj za drugi. Jas sekade ziveam dobro ne se sekiraj.

Znam deka te boli, jasno mi e. :P
I jas 2 dena ti objasnuvam deka tebe te trpam zaedno so use nekolku partiski bota. :toe:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Podobro koncentriraj se na sebe i ne prasuvaj za drugi. Jas sekade ziveam dobro ne se sekiraj.

I jas 2 dena ti objasnuvam deka tebe te trpam zaedno so use nekolku partiski bota. :toe:
Економијата која и така ја немаме си пропаѓа и реално веќе трпиме загуби ради политичката криза.
Џабе си втуѓина , џабе ти се пари кога мозок не се продава , толку ти е капацитетот за дебатирање!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.554
Поени од реакции
24.904
Џабе си втуѓина , џабе ти се пари кога мозок не се продава , толку ти е капацитетот за дебатирање!
Cekaj, ti ocekuvase da debatirame? Seriozno da bides sfaten? :pos: Jas nekam so tebe ni da se zamaram ti kazav problem e i sto na forum te trpam a ne pa nesto poveke. Ne se sekiraj za mene nitu e ova tugina - tuka sum po licen izbor, ubavo mi e, nitu pak parite mi se dzabe a mozok u pravo si i da sakas ne mozam da ti prodadam :tapp:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.325
Поени од реакции
7.076
Cekaj, ti ocekuvase da debatirame? Seriozno da bides sfaten? :pos: Jas nekam so tebe ni da se zamaram ti kazav problem e i sto na forum te trpam a ne pa nesto poveke. Ne se sekiraj za mene nitu e ova tugina - tuka sum po licen izbor, ubavo mi e, nitu pak parite mi se dzabe a mozok u pravo si i da sakas ne mozam da ti prodadam :tapp:
добро си се опиша, ниту сака некој на форумот да дебатира и докажува пошто си досаден како мува на лајно со твоите ебиветер ставови

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.554
Поени од реакции
24.904
добро си се опиша, ниту сака некој на форумот да дебатира и докажува пошто си досаден како мува на лајно со твоите ебиветер ставови
pa sto me citiras, kretenu

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Види кано , Форумов е направен за дебатирање, темава е отворена за дебатирање на СЈО , а не за тоа како ти живееш во австралија и колку пари трошиш ок ? Значи никој кур не го боли овде за тебе и твојот живот незнам шо не ти е јасно.

Нас не интересира да ни објасниш како тоа ти ја осети кризата во австралија и шо тебе ти менува во пичкаси матерна кој е во Македонија на власт, ОК?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.554
Поени од реакции
24.904
Види кано , Форумов е направен за дебатирање, темава е отворена за дебатирање на СЈО , а не за тоа како ти живееш во австралија и колку пари трошиш ок ? Значи никој кур не го боли овде за тебе и твојот живот незнам шо не ти е јасно.

Нас не интересира да ни објасниш како тоа ти ја осети кризата во австралија и шо тебе ти менува во пичкаси матерна кој е во Македонија на власт, ОК?
Dva dena ti objasnuvam i nemozes da sfatis... procitaj gi poslednite 3-4 posta pogore i sto sum napisal. Krizata vo mkd sakas ti ili ne se reflektira kaj sekoj makedonec. Ne pravi razlika kade si. Kolku e taa tvoja tatkovina i moja e, i jas imam familija/rodnini/prijateli tamu, imam kuka, eden den moze ke sakam i da ziveam tamu, sekako deka sakam zemjata da ide napred. Eve samiot fakt sto mora so tebe i red drugi tuka da se raspravame za nesto banalno e problem. Seriozen bev koga vikam tebe te trpam. Pazi mesto da se raspravame za fudbal ko vo normalniot svet, da zborime za island ili da te dupam za palister gjorce i kako vo idnina ke ni bidete filijala ko teteks sto bese :P jas se zamaram so tebe za politika. Napravivte zvezdi od zoki, grujo, rada i mile be... Kultovi ke se rusele kur se trese. Toa e problemot, ama dzabe ti toa ne mozes da go sfatis posto nemas demek leb da jades a mi repliciras od mobilen i ova ti e seriozno a ustvari nema blage veze. Ako ne si partiski vojnik a ne veruvam deka si posto si tuka odamna plus pisuvas na red drugi temi sigurno mozes valjda da prezivees bez milostinja od vmro/sdsm. Gledaj si za sebe i uzivaj, leave and let live...

Inace ne mi pravi razlika koj e na vlast, vazno e da ima vlast i da prodolzi drzavata napred. Ova sega e zaebancija, samite si napravivme da sme protektorat. Se protestira i unistuva a vo meguvreme od strana ne gledaat ko divo pleme.

Dali e zajko, grujo ili nekoj tret mi e gajle ama znam tebe ova ti e nesfatlivo i mislis deka sum za vmro zatoa sto ne go delam istoto mislenje so tebe za nekoj raboti. Toa e toa limitiran si svetot go gledas samo niz partiski naocari, ko 99% od narodot tamu. Vi ebaa majkata, zatoa i nekam tamu da ziveam, treba so zombinja da se raspravam sekoj den. Eve pak ke ti kazam tebe te trpam...

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
ти сакаш да кажиш дека дебатираш, си се прочитал што постираш ?
А ти шо сакаш да кажиш ? :pos::pos:

Mislam aktuelniov premier e vo red, I mislam toj ke bide I vo idnina posle izborite.
а да ми го попушиш и ти и овој модераторов што промовира куропушење, што дозволува вакви кретени ко тебе да навредуваат по цел ден на форумов, нема да биде лошо, барем ќе намалиш на нервоза.
падна првата жртва, ај нека се множат.....
и да им го ебете, матер им ебам клошарска
па јбг, виде Претседателот дека на оваа дебелата и треба премногу време за спремање на свадба, па реши да и ги скрати маките, сега слободно Катица може да се фати со Фатиме за раце и оро да играат цел секој ден.
ха ха ха, која комедија, која помош бе пичка им матер да им ебам, море нека се носат у пм.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Требаше ова порано да го започнат. Ќе беше многу по-расклатена мафијава до сега.

http://novatv.mk/nema-pravni-prechki-za-formirane-spetsijalno-oddelenie-vo-krivichniot-sud/

Нема правни пречки за формирање Специјално одделение во Кривичниот суд

„Треба да се изберат судии кои чесно ќе си ја вршат функциијата. Најважно е кој орган ќе ги бира судиите. Ако ги бира Републичкиот судски совет како досега, таму владејачкото мнозинство има клучно влијание и пак ќе ги избере истите. Затоа основно прашање треба да биде на кој начин ќе се изберат квалитетни судии“, вели Тортевски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom