Тие „другите“ пораки што пробувате да ги ставите во ист кош со овој беден обид се реалност. Тие пораки им стигаат на наши роднини, пријатели. На другар што се зачлени во вмро во 2010, му стигна таква порака.
Верувам да има и фејк, али се дефинитивно инспирирани од вистински настани.
Од друга страна, порака за плаќање за присуство на вистински протести, фрлање боја и слично, им стигнало на 0 луѓе. Буквално. Хахах, па 10 евра било. Изглеа ќутат овие моиве соросоиди само јас не зимам ништо како задња будала
Ти бе не си од тука ?. Јас немам ништо против СЈО.Очекувам да почнат да истражуваат и да бараат докази. Еве опремата е купена од некаде, заведена е во регистри итн итн нека работат и нека кажат дали требало да биде уништена или не... Има што да се работи само не се работи, побитно е да се излезе на пресови.
....Ми е гајле за Зврле, ако не си ја врши работата и он нека лета.
.., нека почне процесот, нека види народот докази па нека не ги осуди...
Според информациите, Иванов ја помилувал Фатиме Фетаи од Гостивар, а не обвинителката Фетаи, која е од тетовско село.Абе намерно го ребрат Иванов или стварно има помилувано погрешна Фатиме?
Космополит е он, овдешните случувања се непоимливи за нормалниот свет.Ти бе не си од тука ?
СЈО истражуваат, бараат и наоѓаат докази. Наоѓаат дека документите, записниците , одлуките се фалсификувани, односно, антидатирани. Потоа покренуваат обвинение и бараат притвор, со цел во идна судска постапка ги осудат криминалците.
Џорџе наш, скока, и ги ги прекинува сите судски постапки и го запира секое понатамошно кривично гонење . (?!)
Разбираш што значи ова или да цртаме ?
Зошто ми даваш на мене? Протестантиве се занимаваат со вакви пораки со години.
Ти бе не си од тука ?
СЈО истражуваат, бараат и наоѓаат докази. Наоѓаат дека документите, записниците , одлуките се фалсификувани, односно, антидатирани. Потоа покренуваат обвинение и бараат притвор, со цел во идна судска постапка ги осудат криминалците.
Џорџе наш, скока, и ги ги прекинува сите судски постапки и го запира секое понатамошно кривично гонење . (?!)
Разбираш што значи ова или да цртаме ?
Не може да почне судење, Претседателот ги изблокира процесите.Воопшто не можат да стигнат до суд материјалите.Нека почне судење де, дај да ги видиме тие документи и записници пошто ништо до сега нема од се тоа што си напишал. Во катастерот што најдоа? Доста веќе со снимките ајде да видиме реални докази и судења ако имаат материјали
Тој ги води.Колкууууу ? Овој ли треба да не води напред како народ ?
https://www.facebook.com/SekulaVojvodaFanClub/videos/575330439309184/?permPage=1
па јбг, виде Претседателот дека на оваа дебелата и треба премногу време за спремање на свадба, па реши да и ги скрати маките, сега слободно Катица може да се фати со Фатиме за раце и оро да играат цел секој ден.Не може да почне судење, Претседателот ги изблокира процесите.Воопшто не можат да стигнат до суд материјалите.