Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.589
Поени од реакции
11.606
Daj mi pogolema plata ke ti se vratam pile. Ne vikam deka e dobar rezimot :D Lugjeot ne sfakjat deka mozes da bides i protiv Zaev i protiv Grujo. Samo crno belo ima neli? Zaev samo go lociram kako pogolemoto zlo od dvete varijanti. A treta za zal nema.
а зашто Заев е поголемото зло според тебе? бомбите не ли ги зимаш у обзир?
и сите останати пиздарии што се направија изминативе години

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.264
Поени од реакции
34.857
Плукате по идниод премиер на Р.Македонија.
Скраја да е...

Учете како изгледа прав Патриот,доследно, решително ,цврсто до сам крај остана на свој збор. Ова вие никогаш во животот нема да го доживеете, затоа плукате по Заев.
Што е тоа „патриот“?
Прав РОДОЉУБ, таков може само да плука по Заев, а богами и по Груевски. Посебно по тој првиот.

Еве ти го лидерот, како „родољубиво“ им го лиже газот на Косовците. Двојазичност, обавезно учење на Албански Јазик и проширување на рамковниот договор - како увертира во федерализација:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Немам проблем јас, второ јас колку имам читано Историја, ти толку немаш верувај ми, имам освојувано и 1 места на натрпревари по Историја, не бери гајле ти.Да не се оде премногу оф топик, истите тие што ги напиша се убиени од тој режим и таа државност која настана од АСНОМ.Чити што напишал Павел Шатев за истиот режим кој настанал по АСНОМ, па после пцуј ме со која и да пцовка сакаш, немам никаков проблем со тоа.Читањето историски учебници напишани од црвенети кмери, ќе ве држат уште во заблуда за тоа како настанала македонската држава.Исто како што тврдат дека НОБ била комунистички, а во сите западни извештаи стои дека поголеми националисти од македонските партизани, нема на овој свет.
ја читам само тајни истории кои се најстрого забранети, книги који се на црни список и на ЦИА и на МОСАД и на УДБА и ако те дознат дека ги имаш сместа ќе ти напрат местенка ѓо саобраќајка, или самоубиство или несреќен случај или од рак умрел некој. Ја имаф и светата македонска магијска книга по која веќе со векови трагаат најјаките светски сили таа беше со кожен омот и како со злато на едната страна петел црн а на другата страна петел бел као симбол на вечната борба на доброто и злото во Македонија, страшни работи таму се запишани и за почетоците на македонската нација уше пред миљон години во Данска па се преселија на кај балкано поради големите студој од ледено доба предизвикано од кометата која ја мана земјата и од која умреа диносаурси па преку аминта филип александар касандар птоломеи исус самуил гемиџии страшо пинџур се до никола грујевски континуитетот на борбата на македонски народ кој е на страната на белата магија спроти европската унија која е на страната на црната магија. Се до сега имаше равнотежа во космосо пошто борбата беше нерешена, но сега со овије протести на соросоиди комунисти масони и католици, можно е да превагни силата на страна на црната магија и сите да исчезнеме во една гогантска експлозија на црната дупка која ја направија во акцелераторите на ЦЕРН а која седи таму заробена само ради кристалниот македонски грифин! Зато ипринцо Чарлс беше дојден во србија пред некој месец пошо е тој како извршител на масони и илуминати за да го најде третиот клуч кој ја отвара петата димензија на хаосот а кој е лоциран во еден манастир на Косово и го чуваат специјалци од темпларски ред!
На тој пат на сеопшт хаос и уништување на планетата стои само Македонија со од господ бог избраната власт која сакаат да ја урнат слугите на нечастивиот кои ги тераат лѓено да се вакцинираат и киднапираат бебиња од породилишта ради нивни крвави ритуали по гробишта пратени со рокерски песни!

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
а зашто Заев е поголемото зло според тебе? бомбите не ли ги зимаш у обзир?
и сите останати пиздарии што се направија изминативе години
Za bombite treba da se sudat dvete strani sekako, ednite za preslusuvanje a drugite za sodrzinata. Jas ne veruvam deka se seceni na primer kako sto mnogu vmrovci trvdat. Ali sumlivo e do kina od kade gi ima dobieno Zaev tie snimki. Motivacijata na Zaev mi e totalno jasna, toj saka da si dojde na Vlast i sekoja pomos na bilo kakov nacin e dobrodojdena. Koj i da mu pomognal sekako imal i svoj interes i tuka lezi problemot. Zaev ke dojde na Vlast za da izvrsi funkcija koja vo najmala raka ke bide vo korist na makedonija. Ke imame marionetska vlada koja ke pravi taka ako sto naracitelot ke pobara. Togas kaj koj ke se bunite? Ideajata na Izbori ne e da se izbrkat kriminalci i da dojdat novi koj se ozgora kontrolirani od nekoj mracni strukturi. Satoa jas go lociram Zaev kako pogolemoto zlo.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.875
Поени од реакции
36.921
Заев не оди во Виена ако не се донесе акт за укинување на аболицијата и одложување на изборите.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.264
Поени од реакции
34.857
Заев не оди во Виена ако не се донесе акт за укинување на аболицијата и одложување на изборите.
Ај уште десетина пати напишете го ова, може некој сеуште не прочитал!

Член од
25 септември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
250
Официјално во петок огромен протест на новата политичка партија ГДОМ која што спонтано успева да собере 50000 народ од цела Македонија веќе почнаа со закани и наредби по школите и институциите.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Мафо, последно што му треба на Македонија е уште еден Голем Водач. Преку курот од Големи Водачи, сите нека заминат во Северна Кореа.

Најдобри општества за живеење се таму каде што политичарите се анонимни. Таму каде што никој не ги глорификува нивните животи и дела. Во идеален случај политичар треба да биде компјутер, апарат кој го пресметува најдобриот пат кој води кон општо добро.

Македонците мора да се ослободат од султанскиот менталитет, каде што Големиот Водач е Божјиот пратеник на земјата.
Се е ок шо напиша, само работата е шо таков менталитет во Македонија никогаш нема да завладее. Без разлика која и партија да е,па макар и нова некоја. Неможи да се дозволи таков степен на слобода, сиромаштијата си го прави своето под 1. Колку и да некој несака да се меша во политика , и да тера таков модерен менталитет, самото функционирање и купување на државата во целина го прави да завидува на некој партиски вработени луге, а тој со 2 депломи седи дома. ,,Осиромашиго, па купиго лесно''. Буквално е така.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тоа е максималистичко барање за продолжување на преговори, мислам дека ќе оди ако Иванов ја повлече одлуката за аболиција, па потоа во Виена да се испазари за одложување на изборите. Но идиотската одлука на Грујо околу аболицијата, која практично го анулира договорот од Пржино, му даде шанса на Заев да поставува максималистички барања.[DOUBLEPOST=1461159382][/DOUBLEPOST]
Се е ок шо напиша, само работата е шо таков менталитет во Македонија никогаш нема да завладее. Без разлика која и партија да е,па макар и нова некоја. Неможи да се дозволи таков степен на слобода, сиромаштијата си го прави своето под 1. Колку и да некој несака да се меша во политика , и да тера таков модерен менталитет, самото функционирање и купување на државата во целина го прави да завидува на некој партиски вработени луге, а тој со 2 депломи седи дома. ,,Осиромашиго, па купиго лесно''. Буквално е така.
Ако гледаш така, тогаш токму СДСМ и Брано се одговорни за тоа што овој народ е до толку осиромашен што се продава за сендвич.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова „Портата е симбол на сите спортски успеси“ e "KE IMA SPISOCI VE MOLAM BIDETE SERIOZNI ZA MAKEDONIJA SE RABOTI" за спортисти.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.589
Поени од реакции
11.606
Za bombite treba da se sudat dvete strani sekako, ednite za preslusuvanje a drugite za sodrzinata. Jas ne veruvam deka se seceni na primer kako sto mnogu vmrovci trvdat. Ali sumlivo e do kina od kade gi ima dobieno Zaev tie snimki. Motivacijata na Zaev mi e totalno jasna, toj saka da si dojde na Vlast i sekoja pomos na bilo kakov nacin e dobrodojdena. Koj i da mu pomognal sekako imal i svoj interes i tuka lezi problemot. Zaev ke dojde na Vlast za da izvrsi funkcija koja vo najmala raka ke bide vo korist na makedonija. Ke imame marionetska vlada koja ke pravi taka ako sto naracitelot ke pobara. Togas kaj koj ke se bunite? Ideajata na Izbori ne e da se izbrkat kriminalci i da dojdat novi koj se ozgora kontrolirani od nekoj mracni strukturi. Satoa jas go lociram Zaev kako pogolemoto zlo.
а зашто мислиш опозицијата прислушкувала? јас мислам дека е невозможно тоа туку овие од вмро си го сместија тоа па им излезе од контрола
ако така гледаш и оваа власт игра како ке кажат другите

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.875
Поени од реакции
36.921
Тоа е максималистичко барање за продолжување на преговори, мислам дека ќе оди ако Иванов ја повлече одлуката за аболиција, па потоа во Виена да се испазари за одложување на изборите. Но идиотската одлука на Грујо околу аболицијата, која практично го анулира договорот од Пржино, му даде шанса на Заев да поставува максималистички барања.[DOUBLEPOST=1461159382][/DOUBLEPOST]

Ако гледаш така, тогаш токму СДСМ и Брано се одговорни за тоа што овој народ е до толку осиромашен што се продава за сендвич.

Мене не ми е јасно за што би можело да се збори во Виена. Факт е дека Договорот е мртов, сите акти на министрите на сдсм од нивното поставување се поништени и исто како да не биле назначени, со аболицијата работата на СЈО нема поента, договор за медиуми не се донесе, препораките од венецијанската комисија не се имплементирани... Практично ништо од договорот не се имплементираше, освен ете симболично Груевски оставка што си даде.
За што планираат да разговараат незнам. И да договорат нешто друго, од тоа што до сега видовме пак тој договор би бил тоалетна хартија за дпмне. Освен морков и стап друго не верувам дека ќе функционира.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033

Дали ова значи дека на контрапротестот на гдом ќе се уништува споменикот на АСНОМ карши Собрание?
Шанац го глеал документарецо за Ченто, јас го иам глеано Балканкан кај шо дотичнио се глуми самио себеси. Борец за Македонија па продаена душа и профитер.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
[/DOUBLEPOST]

Се сложувам со тебе, тој ја почна ова операција, другиве го продолжија патот со посилно темпо.
- Мене ме интересира само дали и идните ќе го допродолжат или ќе го забават патот, да го запрат е невозможно. Затоа треба да видиме промена и нови политики. Сакам да видам каде новите ќе ги трошат парите, дали на барок и вџеп како сега, или само вџеп , или стварно ке се заложат за да помогнат на народот. Иста грешка да прават како овие со миљардите , мислам дека шансите се на најминимално.[DOUBLEPOST=1461161115][/DOUBLEPOST]
Идниот премиер на Македонија во 2029 година. :D
.
Или ова година или другата срце :) стрписе за брзо ќе биди.

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.346
Поени од реакции
30.707

Дали ова значи дека на контрапротестот на гдом ќе се уништува споменикот на АСНОМ карши Собрание?
Кога идеше надрогиран на емисија поарен беше. Гледајте негде од 5:00

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom