Princess Of Evil е на ред, да приложи некој доказ
Нема рачиња, нема колачиња. Ова го рачунаме неисполнето се додека не се приложат докази
Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене не може да издржи да не изреагира:Еве отчет да дадам
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде
А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент
нагоре си гола,само со знамето покриена,а надоле на минич..пошо матно е не гледам убоо?Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене не може да издржи да не изреагира:
Прегледај го приврзокот 34048
И да не чујам више ни збор , матна е намерно, и кропирана и рака има од фотографот .
Доколку некој смета дека е непристојно, длабоко се извинувам и нека брише одма.
Ако денес победи Македонија, сликава нема да биде цензурирана.Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене не може да издржи да не изреагира:
И да не чујам више ни збор , матна е намерно, и кропирана и рака има од фотографот .
Еееееех, матна ... Ме разочара сеа.Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене не може да издржи да не изреагира:
Другиве чалами само )))До сега само Џену и Принцес си го исполнија ветувањето.