- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.870
- Поени од реакции
- 7.103
пеер јако си го напраил ова абе знаеш да рендерираш ем а? ме мрзи да го учам тоа ауфф,а многу е корисно
се извинувам за офф-топ .
пеер јако си го напраил ова абе знаеш да рендерираш ем а? ме мрзи да го учам тоа ауфф,а многу е корисно
Jaс не, за другите незнамГо познава некој лично? Не сум како него јас си стојам на збор, само да го најдам кој е
Еве јас само со знамето околу мене и ништо друго (добро, може и тангица ), кај сакате ќе прошетам, кај и да е, само да тепаме
КхмНапред Македонија !!!!!
онтопик: Неам поим
Кум да не ти треба?Конечно ќе се женам.
Ако дојнсиш фустан за невестата, и таа го бендиса, мојт.Кум да не ти треба?
Не се направив штафета,но пиев пиво.А познато е дека јас не пијам алкохол.Си заплакав и тоа како.А низ град гол не шетав,зошто не ме оставаше поубавата половина.Има да се направам штафета,иако не пијам алкохол.А ќе си заплакам од радост,тоа обавезно.За вакви работи сум голем емотивец.
Море и гол ќе шетам низ град само да тепаме.
и? шо напраи? ветеното е исполнето или?Ке го гледам натпреварот на плоштад и ако е таму една типка одма одам и залапување ни а ни б.....и после ке се начукам па може да и го начукам
ти мора да го одржиш ветувањето... СИ ВЕТИЛА ПРЕД ЦЕЛА КАЈГАНА СИТЕ ТЕБЕ ТЕ ЧЕКААТ!Еве јас само со знамето околу мене и ништо друго (добро, може и тангица ), кај сакате ќе прошетам, кај и да е, само да тепаме
чекаме скенирани листови... ДОКАЗТака нешто. Цела недела ќе гледам и мали невести и лисја што паѓаат и ако треба на лист ќе ги прераскажам сите епизоди, само да победиме, значи мртва сериозна сум, ако треба и ќе ги скенирам листовите за доказ
А дека нема да си ги задржам солзите, тоа е јасно
николинке се начука ли ти? Шо пиеше пиво вино ракија ?Ако вечерва победи Македонија, ќе направам нешто што не сум го направила до сега- ќе се опијанам
Капка алкохол не ставив, цела вечер на Кока-Кола бев што беше исклучително тешко со оглед на атмосферата. Ама за утре нема да го дадам тоа ветување, оти е Шпанија, оти влагаме у финале и оти е петок. Ако го освоиме првенството, ќе направам нешто што никогаш ни у лудило не сум сакал-ќе ја акнам машинката нуларица т.е. ќе се шишам ќељав.Ако влеземе во полуфинале нема да се начукам.
Многу јак cyber sex моменат откри со описов. Me like you!Еве отчет да дадам
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде
А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент
pics/video or didn't happenЕве отчет да дадам
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде
А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент