Ако денес победи Македонија...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако тепа шпанија носам аватар, потпис и тајтл по ваша желба 1 недела било шо може да бидат од полови органи до курци палци.. Може ?? Било кој ќе ми даде ... Нека се пријави ајде некој .. :icon_mrgr:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Еве слика од мене на Хималаите со македонското знаме. Малку е матна и не се гледа и сум црн, оти ептен ме фати сонце, а и фотографот лоша експозиција употреби :P~

Девојки не се договоривме со матни исечени слики на кои не се гледа ништо. Тоа исто ко да не сте го направиле договореното. ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
У право е таруно, да не се лажеме. :)
--- надополнето: Sep 16, 2011 12:33 PM ---
As far as форумските кладби одат, најклише е опклада во јузернејм, аватар и потпис.
Јузер би сменил во Лолита. Аватар од Гага, потпис според првиот што ќе се пријави да ме заебе.
Епа ајде дај ти нешо предлог ко за мене .. :pos: :icon_mrgr:

А

Анноун

Гостин
ако денес тепаме ќе ја стресеме земјата , и ќе ја подместиме временската зона за 8 саати . У австралија таман ќе си легнат ќе се раздени . :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ај еве од мене. Ако ја тепаме Шпанија денес ќе се јавам во недела на МТВ1 на иселенички џубокс и ќе го поздравам форумов. Ете така.

Не ми се соблака гол, оти нема што да видите. Природата не била баш дарежлива кон мене. :(

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Девојки не се договоривме со матни исечени слики на кои не се гледа ништо. Тоа исто ко да не сте го направиле договореното. ;)
Брееее, ама си хумористичен :icon_lol:
Човек прст ќе ви даде, вие цело торзо го сакате :pos:
Не коментирам повеќе, ептен сте демотиватори, размислував за финале да ве изненадам :icon_lol:, сега се откажувам начисто.
Ајт поздрав и не одговарам на провокации :P

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Брееее, ама си хумористичен :icon_lol:
Човек прст ќе ви даде, вие цело торзо го сакате :pos:
Не коментирам повеќе, ептен сте демотиватори, размислував за финале да ве изненадам :icon_lol:, сега се откажувам начисто.
Ајт поздрав и не одговарам на провокации :P
Па нормално дека бараме, оти ни здосади од Јелена Ружа. ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако победиме денес јас лично ветив дека нeма да си ја бричам брадата до јануари:D

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Еве да си кажам за во недела натпреварот,иако не знаеме уште против кого играме...доколку освоиме бронза,идам под александар ...оооова де ,воинот на коњ ,застанувам со сукало во рака заедно до тепачите:icon_lol:ќе се договориме кога, како,сведоци да има :D
И немојте да ги нервирате девојкиве може ќе не изненадат со нешто,а?:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom