Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе уживам кратко време додека не ми досади,ќе правам секакви работи кои ми се забранети..Ќе пијам,пушам ,возам брзи коли,ќе го рашетам цел свет и после ќе се убијам...

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Samoubistvo?Nema shansi!Cel svet za mene be eeeej.Neshto najubavo.Eventualno bi umrela od strav inache vaka nema shansi.Bash bi bilo dobro:)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Никогаш нема да ми биде досадно, ќе го уклучам телевизорот и ќе си пуштам Екслузив.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ке се самоубијам!И така ке нема никој со мене, со кој да си правам муабет и слично, а не сум навикнана на самотија!

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ke si napravam spisok koj ke moram da go napravam :

1. Da izvrsam defekacija vrz krovot na sekoja vlada vo Svetot.

2. Ke i nacrtam motordziski mustaki na Moza Liza

3. Ke mu se smeam u lice na Zidot na placot.

4. Ke go proglasam Stip za glaven grad na svetot , a sebe ke se proglasam za edinstven apsoluten vladatel.

5. U imeto na covestvoto ke probam da najdam nacin za aseksualno razmnozuvanje, mozda ke se param so nekoja ameba i ke se nadevam hromozomite da ni bidat kompetabilni.

6. Posle toa ke se otspijam.

Г

Господ

Гостин
Ќе изградам вселенски брод и ќе заминам на друга планета патем ќе ги земам сите луѓе кои работат на вселенски станици околу земјата и заедно ќе се упатиме на друга планета каде ќе продолжиме crossover species.
HELL YEAH!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Цело време ќе патувам низ светотот и ќе ја барам најубавата плажа во светот, ако ја најдам сакам да седнам на плажата да гледам кон хоризонтот да испијам едно ладно пиво и да си свирнам еден куршум во глава

едит : нека бидат повеќе пива

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
- Ќе се потрудам да рестатирам електрана :) (хидроцентралите можат да работат 10-тина години без човечка грижа). Одам до лабораторија за генетски инженеринг. Клонирам девојка :) И ооооооп...двајца :) Праиме деца..оп 10 души :)) е после то...не знам. Адам и Ева муабетов.

Е сеа , реално што би правел.

Па што знам, би шетал. Цел свет. Нема граници. Има само мориња. Па ќе стигнам до кај што ќе стигнам. Ќе се обидам да го соберам целото човеково знаење (некако) ќе го документирам во една челична ор сометинг кутија (во форма на PC или сл.) и ...ќе си ја чекам умирачката.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас ќе одам на одмор ако најдам некој.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.518
Ќе побарам магична печурка за да си најдам дружба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom