Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Tesko deka ke mozam da ziveam vo takva izolacija dolgo vreme. Dodeka ne mi se zdosadi ke ziveam posle ke se maanam od nekoja karpa i gotovo - ke me nema i mene.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Да се убијам.....чувај боже....ке уживам, ама барем да имам куче или нешто...

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.424
Палам спејсшатлот и одам на турнеја по универзумот.:pos2:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
сама на светов без никого...хмммммммммм
Што е убаво ако немаш со кј да соделиш или да се пофалиш?
Што ќе ми е да го шетам светов (најголема моја желба) ако веќе не е предизвик.
Ако си последен човек на светов мислам дека си по проколнат од сите други.
Така да би оставила нешто да сведочи за мене, моите и мојата земја (не знам што би било ова, ама сигурно би смислила нешто) и би си умрела.

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
па ако ми останат играчките од цивилизацијата би се забављал дур не ми стане досадно, после тоа ќе изиграм руски рулет со полн пиштол.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ќе се убијам по брза постапка..=) Мразам да сум сам!

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Ќее полудааааммммммм.... :nesvest: Ќе си најдам куче да се паримеее.. :tapp::tapp:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
На магарето му е поголем...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мислам дека би се мрднал. Но сепак, можеби и би си легнал да си слушам музика и да се одмарам:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Исто како секој ден само што ќе ги запалев сите школа :pos2:. После ќе се вработам некаде :pos2:. И во некоја голема сала би клал компјутери, снукер, продавница за јадење:vozbud: И би живеел таму :pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Де жити мене кажи ми кај кого ќе се вработиш кога си последен човек на планетава. Оваа испаѓа како кога му рекле на Трпе што ке правиш кога ќе дојде крај на светот?? А не ме интересира тоа мене јас пакувам куфери и тргам за Германија.

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
како прво ќе кршам стакла на згради,ко бев мал ептен големо задоволство ми правеа такви работи :vozbud:

е сега то ко ќе ми се здосади,ќе удрам на дроги,ама тешки,абе се ќе пробам :smir:

и за крај ќе возам авион и ќе скокнам без падобран,или ќе го залетам во некоја планина,или бездна,или мост или таква работа:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе синтетизирам органски материи по вештачки пат. Ќе ги создадам сите предуслови како првобитната земја, до кај ќе стигнам до таму:vozbud:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Izvrsuvam samoubistvo odma,ako ne go napraam toa togas dur da umramm baagicki ke se izmucam ,od dosada :)

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Ako sum bas sam da nema ni devojce...bi gi rascistil site ulici niz svetov od granici, patarini, legnati policajci...i ke pocnam so Ferrari... :)

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Што бре сите сте запнале да се убивате:pos2:
Јас ќе одам во хотели со 5*, белата куќа, ќе пробам кавијар :D ќе ги извозам сите убави коли,мотори ќе посурфам на некој брз компјутер, на оние од CERN:pos: ќе се фрлам со падобрани...
А кога ќе ми се смаче и од тоа ќе отидам до NASA и ќе се лансирам на некоја друга планета :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom