Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Ќе живеам додека ми се живее - ќе ги направм сите напори да најдам уште човечки суштества - ако не - ке се потрудам да оставам некав запис зад себе (за некој некаде некогаш што може да го најде) и можеби ќе си го одземам животот

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А ова као одеднаш се наоѓам у оваа ситуација и знам дека сум сам а?
Хмм...ќе го издркам за последен пат, ќе побарам пиштол, ќе запалам еден мрсен џоинт, и у врхунац на екстазата на надувувањето ќе се упуцам и ќе бидам насмеан додека го правам тоа....

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
нема шанси повеќе од 2 дена сам да издржам, така да...........

Член од
7 јули 2010
Мислења
7
Поени од реакции
2
Во никој случај нема да соберам храброст за да се убијам па најверојатно ке бидам во состојба на променета свест предизвикна од конзумација на опојни дроги и ке заборавам дека некогаш воопшто постоеле луѓе :)))

--- надополнето ---

Ќе издркам у саксија.
Можда ќе порасне некој чоек xD
Вие од драчево стварно мислите дека се е едноставно ко садење кромид хаха :))) изглеа само тоа и го знаете муахахаха

H

HITCH

Гостин
Ќе си направам убава куќа за живеење, може во Солун да ја направам (ептен море дека има инаку во Пела ќе си направев) Ќе извадам Македонско знаме огромно (она од Кутлеш) и ќе напишам Солун е наш :) (сеедно што сум сама, ќе ми се полни душата). Ќе читам книги, ќе учам странски јазици ќе има доста книги за читање, ќе слушам музика, ќе пеам, ќе се веселам :) ќе јадам, ќе пијам вино, абе пак ќе ми биде убаво! Кој знае што сака да прави во животот со себе секако ќе му биде убаво!

And last but not least... имам слики, никогаш нема да ми биде досадно :helou: :back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Вие од драчево стварно мислите дека се е едноставно ко садење кромид хаха :))) изглеа само тоа и го знаете муахахаха
Ахх бе синее.
Уште ја чувам саксијата од тебе.....

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Ќе направам се шо неам направено и ќе можам мирно да умрам :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Сигурно не би седел на форумов мислејќи што ќе правам.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ќе си земам најјака кола и ќе го минам цел свет ама буквално цел свет. после ќе си ја одберам најголемата, најубавата, најпривлечната куќа и после неколку дена седење во неа ќе ми здосади па што ќе направам ме мрзи да мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom