Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

С

Спенсер

Гостин
паааа..... ке ги извозам сите добри коли и мотори, ке се распукам на сите страни со кое оружје сакам...ке јадам милка со лешници и ке пијам браво сок, и за крај,коа ке ми здосади.....се знае, ке се убијам..ке се погодам со снајпер...директно у чело:pos2::pos2:!!!:vozbud:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Ќе бев последниот Македонец и последниот жител на светот :smir:. Би уживал во аскетскиот живот онолку колку што можам, дури не ми здосади, да си скокнам од некоја височинка.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ќе шетам низ хаваите, мадрид, америка... па ќе се занимавам со нешто play station, билиардо ова она, ќе одам во најголемите банки на светот, ќе јадам многу, ќе уживам!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па незнам прво ќе земам да видам како изгледа тоа да имаш еден милион долари кеш,потоа ќе возам се што ќе стасам,па ќе се изнајадам и докога ќе го изжиовеам животот,ќе пробам во некоја лабараторија да направам женско.Ако не успее (што е најверојатно) правец од мостот у Сан Франциско доле.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Па нема да размислувам ама ич за секоја моја постапка, нема да мислам дали со нешто што го правам ќе повредам некој друг, би живеел ептен лежерно и едноставно, би правел што ќе ми текне и би уживал додека не ми здосади.:toe:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Исто како секој ден само што ќе ги запалев сите школа :pos2:. После ќе се вработам некаде :pos2:. И во некоја голема сала би клал компјутери, снукер, продавница за јадење:vozbud: И би живеел таму :pos2:

Chris D

Rebel
Член од
14 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
1
konechno bi go odmoril mozokot.. i bi uzhival vo se sho mi se pruzhi vo dadenata situacija.. :)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Тивко ќе си починам..Едноставно самата помисла да сум без луѓе,да немам со кого да разменам два збора..ме убива.Самотија ме убива.Не можам да се замислам без луѓе.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.199
Ќе пронаоѓам лек и ќе си имам своја лабораторија за испитување. Придружник ќе ми биде моето куче. Потоа, кога ќе дознам дека не сум бил сам, ќе се тепам против лошите вонземјани, ќе и го дадам вирусот на жената којашто изненадно се појави и задоволно и храбро ќе умрам:smir:

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Ќе пронаоѓам лек и ќе си имам своја лабораторија за испитување. Придружник ќе ми биде моето куче. Потоа, кога ќе дознам дека не сум бил сам, ќе се тепам против лошите вонземјани, ќе и го дадам вирусот на жената којашто изненадно се појави и задоволно и храбро ќе умрам:smir:
I Am Legend :toe:

Ке правам се што ке посакам !!!:wink:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хехе гледам погоре го пишале ама би правел нешто во стил на I Am Legend само без некои делови од филмот каде што не се поклапаат со темава. Она со фриковине и лековине.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не вреди да се живее така ........

Kajgana Shop

На врв Bottom