StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
А што тоа треба да кажам јас?Allita напиша:....ako ne ja kazesh nema koj da ja kaze ...
А што тоа треба да кажам јас?Allita напиша:....ako ne ja kazesh nema koj da ja kaze ...
Извини ама вакви муабети ептен ме иритираат. Јас на пример сакам ебачици. Ептен. Нејќам фини мамини татини ќеркичиња!!! Сакам вамп жени кои што многу поминале во животот.Daniela напиша:ali toa ebacici koga se izgovara se slusa kako "orospii" taka?
aj aj znaes so sakam da kazam ne mi vrti, nego daj kazi kogo ke legnes za da znaeme so da vikame posle.?
енитајм , ениплејсThA-BiTcH напиша:so Ragazza :je:
da si mi ziva i zdrava ama sea se pokazaa kolku im e do homosexualschtranga напиша:...a ja pomisliv samo za maski e temava :icon_roll hmm ok ... ako bev lezbejka ( a planiram u skoro vreme da stanam ) koga bi mozela bi ja legnala Angelina Jolie :icon_razz a moze i tebe bi :cheeky: :wink:
epa sam da si pies utre kafe peder eden.....:nerv: :nerv: :nerv:Thief напиша:Ако бев геј ќе легнев со... хммм... што знам... ваљда со Мацедалиен! ))
Добар вкус имашdivine напиша:Со МартаГрахам.
Летово е многу далечен поим ... чкртни едно "да" на темата за сабота ... в ред???:pishtoldz :je:MarthaGraham напиша:Добар вкус имаш
И јас те сакам мор. :wub:
Ај коа ќе дојдам летово у Охрид ти кажав обавезно мора да се упознаеме... па ако ни тргне ептен со пиење не се знае шо може да се деси. :cug:
A temata e Ako si Gej znaci treba da brisesFortunE напиша:СВе гејови бе
Не можам ма да не читам Ми текна на една дешаванка, па се срамам да кажам ако бев геј со која ќе си легнев такаdivine напиша:Форчн ... не не читај дека ќе ти се присака и тебе:star: