- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Ја ако не бев геј, ќе ја легнев Злобница, па после Девилиш, па после Дивајн, па после све по ред. :star: :kez:
Јаков стана љубоморенJakov напиша:epa sam da si pies utre kafe peder eden.....:nerv: :nerv: :nerv:
Епа прво Вардарче сега Тиф....јеби га се што беше мушко наоколу собра, за кој такво е топиков.Macedalien напиша:Јаков стана љубоморен
И кога ќе дојдеш до Јаков, ќе тргнеш од назад кон напред нели.divine напиша:Леле Маце:love2:
И јас ако бев машко геј ќе те легнев тебе, па после Еко, па после Ејсид, па после Карлито, па после Јаков и нон стоп така:bip: :je:
Да де :bip:Jakov напиша:И кога ќе дојдеш до Јаков, ќе тргнеш од назад кон напред нели.
:je: :je: хихихи 2пати по ред....:kez:
Не се секирај душо. Само стани геј, сите има да ги заебеме : прво тебе ќе те лежам а ним нека им течат лиги :kez:Jakov напиша:Епа прво Вардарче сега Тиф....јеби га се што беше мушко наоколу собра, за кој такво е топиков.
Џабе гејови :nesvest: да се правиме кога нема со кого....:nerv: :nerv:
os:Macedalien напиша:Не се секирај душо. Само стани геј, сите има да ги заебеме : прво тебе ќе те лежам а ним нека им течат лиги :kez:
УУУуууууххххххMacedalien напиша:Не се секирај душо. Само стани геј, сите има да ги заебеме : прво тебе ќе те лежам а ним нека им течат лиги :kez: