StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
Ако је гага, и Петреска Блага.
Вољно.Garfield напиша:Чувај ти газот, оти Маце ти е во близина, а гледам добро лобира за партијава.
Ај вас жените полесно ви е п**ка ве боли, може да легнете со која сакате и без ништо да ви речат и муабети да ви вадат, а овдека ние маживе легнеме со некој и одма другиот ден муабети „ти си педер“Daniela напиша:Da ste vakvi SILNI koga ne ke ste gejovi(ama mnozina izvadiv), nie ke bevme nacija so najraspeani zeni vo svetov. Ex..pusti sonista.
A ako legnes tri u dva dena pa koga ke te vikaat "Ebac" u maalo togas ubavo vi ide sto se sirat muabeti, epa trpete i vie ednas sbeta belja.vodkamixx напиша:Ај вас жените полесно ви е п**ка ве боли, може да легнете со која сакате и без ништо да ви речат и муабети да ви вадат, а овдека ние маживе легнеме со некој и одма другиот ден муабети „ти си педер“
Па шо бе и вас ќе ве викаат ебачици да легнете три у два дена.Daniela напиша:A ako legnes tri u dva dena pa koga ke te vikaat "Ebac" u maalo togas ubavo vi ide sto se sirat muabeti, epa trpete i vie ednas sbeta belja.
ali toa ebacici koga se izgovara se slusa kako "orospii" taka?vodkamixx напиша:Па шо бе и вас ќе ве викаат ебачици да легнете три у два дена.
Ами се на вас ви се слуша „ороспии“ а мене ми се слуша ебачици...Daniela напиша:ali toa ebacici koga se izgovara se slusa kako "orospii" taka?
aj aj znaes so sakam da kazam ne mi vrti, nego daj kazi kogo ke legnes za da znaeme so da vikame posle.?
Пожали се кај секретарката. Ама кај секретарКАТА ок? Не кај секретарОТStormAngel напиша:Не знам зошто, ова некој научен необјаснет феномен, ама секогаш кога ја читам темава, ми се приебува.
StormAngel напиша:Не знам зошто, ова некој научен необјаснет феномен, ама секогаш кога ја читам темава, ми се приебува.