- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Па пробај си - мене од небо не ми паѓаат : работам цела недела за даги стекнам. :wink:
Eko1 напиша:Хипотетички речено.... прв пат си мислам кого би го/ме "опнал" ако бев геј.... и дојдов до заклучок дека најверојатно тоа би би некој "батка" со истите критериуми што ги барам во женско.... значи: паметен, сладок, добар смисол за хумор и со отворен ум...(гради што ке ми полнат рака морав да исклучам од критериуми ) ..... е сега според оваа хронологија логичен избор испаѓа МИСТИЧЕН.... но пошто после ке ми извадат муабети дека нешто му дудлам дека има власт ке сменам....
Абе сеа и ти..... не оди тоа така одма.... бап-буп.... Мистик го знам подобро.... ама пак од друга страна Маце ми зрачи некако интересно.... ете ти дилема.... ај нека да видам како ке се покажат во блиска иднина па ке пресечам тогаш....divine напиша:
Одлучи се ... го сакаш Мац или Мистик? Знам дека ти е тешко, двајцата се со власт ама пааааа ... :smeshko:
Јас ќе се откажам од форумов ако не престанам да се смеам во наредниве 5 минути!!!Eko1 напиша:ПС до Мистик и Маце: Ве молам без ПП или пеење под тераса кај мене и тнт.... вие бидетеси тие што сте.... а јас ке си видам :smeshko:
Ovoj, draga divine, planira raskol kako Buckovski i Petkovski da ni spremadivine напиша:
Одлучи се ... го сакаш Мац или Мистик? Знам дека ти е тешко, двајцата се со власт ама пааааа ... :smeshko:
Divide et impera :star: ...... но сето тоа зависи од вас двајцата.... ако мислите дека вреди да се "борите"... тогаш бујрум .... јас пак ке речам.... бидете тие што сте.... ај јас ке решамMacedalien напиша:Ovoj, draga divine, planira raskol kako Buckovski i Petkovski da ni sprema
Пази што пишуваш.... ке ти одземам некој поен.... не заебуј работа сега додека си во предност..... упсМистичен напиша:Ииии, ја дури сега гледам дека сте ме спомнале во некои педерлуци! ))
Мистик да не пукнеш ме умре од смеење!!!Мистичен напиша:Ииии, ја дури сега гледам дека сте ме спомнале во некои педерлуци! ))
Шо се секираш на крај краева ќе те примиме и партија и ќе те напраиме лева рака бидејќи десна е веќе зафатена ).Мистичен напиша:Ииии, ја дури сега гледам дека сте ме спомнале во некои педерлуци! ))