е не, глупа сум и не сум пробала.... ај прочитај малце понапред... :lud:filip_sk напиша:Луге за вакви ствари се посетува козметичар...знаете?
А бе Маринче, злато, тебе такви ти се и годините. Во пубертет си сеуште. За 2-3 години и пред да добиваш нема да ти се прает но, не мора да значи. Ако имаш некоја проблематична кожа секогаш ќе ти се прает.МаРиНа`Ох напиша:Фала на сочувство. Одев ама појќе дупки почнаа да ми се прает отколку шо ми поможи нешто, а и плус ЕПТЕН болеше.. ама сеа ми е многу исчистено за разлика од порано.. само иам некои проблематични денови, како денеска, обично пред да добијам.. ама ќе поминит..
И јас имав порано....ама се исчистиа сами од себе ќе помине не се секирај. Бтњ, избегавајте мајонез или други ептен мрсни ствари...The`bItCh напиша:А бе Маринче, злато, тебе такви ти се и годините. Во пубертет си сеуште. За 2-3 години и пред да добиваш нема да ти се прает но, не мора да значи. Ако имаш некоја проблематична кожа секогаш ќе ти се прает.
Ги жалам таквите искрено.
АЈ на здравје :pijan: you go gurl! :je:МаРиНа`Ох напиша:луѓе, чест ми е да ве известам дека ридот го снема!! :cheeky1:
го жалам огрледалото... само кое не средство го немаш користеноМаРиНа`Ох напиша:луѓе, чест ми е да ве известам дека ридот го снема!! :cheeky1: