е стварно е проблем у пм.
ја си иам од мал проблеми со регулација на ствари у крвта, такозвано „бели рубини“ од кое, сакал ја или не, иам последици. дел од тоа се чат пат некои бубуљици. не сум катастрофа пупупу, али има,се приметуваат тек тук. со тие шо се иам видено, знаат.
иам пробано што све не - лосиони, кремови, козметичари.. џабе. на козметичар иам даено едно 3 годишни плати за џабе - привремено решение. лосиони и сл, само ќе те заебат. едино скинорен помага - крема е тоа, ама не се препорачува долго користење зашто е јака.
до хигиена не е - не верувам некој повеќе да се мие од мене. језда коа играв баскет се потев ненормално, ама стандардно, после тренинг туш, немаше последици.
можда е до допирање - живчан сум и се рчкам понекогаш..
до јадење дефинитивно
е - коа јадам масти и белковини, е језиво. пазам, ама па човек сум, башка лаком. али лани, морав 6 месеца да јадам лесна храна и никаков алкохол, и бев боље. сеа пак се ујебав со мрсно и сл.
али друго - коа се нервирам или коа имам главоболка - обавезно се исфрлам. или фрка или менување средина. нема да заборавам какво изненаџење ми беше коа после цел ден авиони, куфери и мука се видов у огледало. реакција: ВТФ?!
али под контрола е. језда ме грди, како и секој човек, ама не сум ваљда смрад гаден.. а можда и сум, па сеа си лечам комплекси
иначе - најдобар третман - чист воздух. у дојран мислам дека се пропородувам - како и одунатре, така и од надвор. ама кога ќе дојдам дома, брр..
и храната нормално.