"Адутот" ДЕКОЛТЕ

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.502
Не мора да значи, зависи од соговорникот и неговата "маѓепсаност". Еве и авторот на темата кажа дека е свесен дека услуга се бара од него. Е сега, колку ќе одолее...тоа е индивидуално:D
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:37 ---

Да надополнам: имам другарка која е така...понадарена да речам, и нејзе ова и е постојан проблем и ми вели дека ретки биле оние кои не зјапаат и кои всушност слушаат што таа зборува:confused:Така да и ова се случува, не дека не:)
е ај како да не се гледаш.
генетски е тоа не заебанција:D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Не мора да значи, зависи од соговорникот и неговата "маѓепсаност". Еве и авторот на темата кажа дека е свесен дека услуга се бара од него. Е сега, колку ќе одолее...тоа е индивидуално:D
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:37 ---

Да надополнам: имам другарка која е така...понадарена да речам, и нејзе ова и е постојан проблем и ми вели дека ретки биле оние кои не зјапаат и кои всушност слушаат што таа зборува:confused:Така да и ова се случува, не дека не:)
Гледањето у цицки топе калории ;) Така да добро е за фитнесо на мажо :pipi:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
leandra ми го избриша прашањето, а мислам дека беше фер прашање (и не, не тролав).

Аџи Бадем Дали на таа комшиката и' успева тоа што си ги прчи цицките кога и' треба нешто?

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Kako sto kazav, ne sum pobornik za etremni dekoltea(pod extremno mislam bas onaka, dlaboko), no uste poveke me nervira situacijata koga nekoi zeni(koi se pritoa daski) ozboruvaat druga zena tokmu okolu nejzinoto dekolte.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Постојан проблем, како машко да се жали дека има многу широки раменици па не може низ врата да помине :icon_lol:.

Еднаш да не ја гледаш одма почнува да ти се мести, ѓаволести сте женските демек не сака да ја гледаат ама никако нема да облече ролка ;) .

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Постојан проблем, како машко да се жали дека има многу широки раменици па не може низ врата да помине :icon_lol:.

Еднаш да не ја гледаш одма почнува да ти се мести, ѓаволести сте женските демек не сака да ја гледаат ама никако нема да облече ролка ;) .
Мора да се признае...такви се жените...Сакаат да бидат забележани.Некогаш тоа е и малку претерано...Но рековме дека секаде има исклучоци:)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
I see what u did there ;)
;)

Машки муабет: да сум женско, нон-стоп ќе си ги фаќам за цицките.

Тоа го видов во живо, кога на еден летен камп имаше забава на која требаше да дојдат преправени машките во женски, женските во машки. Сите машки (беа на возраст од 13- 17 години) имаа градници со перничиња и цело време си ги фаќаа божемните цицки.

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
nope, деколте= ИЗВОЛТЕ ;)

А

Анноун

Гостин
Kako sto kazav, ne sum pobornik za etremni dekoltea(pod extremno mislam bas onaka, dlaboko), no uste poveke me nervira situacijata koga nekoi zeni(koi se pritoa daski) ozboruvaat druga zena tokmu okolu nejzinoto dekolte.
А што друго и преостанува ? :) Тоа е таа завист и конкуренција која постои меѓу жените . Гледање на косо некој што воопшто не го ни познава . Ние мажите сме далеку од овој проблем.

Инаку длабоко деколте е убаво за очи , ама сигурно нема да кажам во себе "еј , колку сакам оваа да ми е женска" .

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
;)

Машки муабет: да сум женско, нон-стоп ќе си ги фаќам за цицките.

Тоа го видов во живо, кога на еден летен камп имаше забава на која требаше да дојдат преправени машките во женски, женските во машки. Сите машки (беа на возраст од 13- 17 години) имаа градници со перничиња и цело време си ги фаќаа божемните цицки.
Да беше машко гарант ќе си играше џебен билијард со јајцата или ќе си го теглеше на секои 3 минути :pipi::drk:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.502
Пуста генетика, за што ли друго ќе ја обвинат кутрата:)
а и што има лошо да се фрли некој поглед.
да не требаше да се гледаме немаше ни да ги имате. сите ке бевте како даски за пеглање. за газињата да не ни зборам.
поправиме ако грешам ама не се сметаше она идеална пропорција 90 - 60 -90 и сите врвни дизајнери моделите ги прават према тие пропорции. зошто ??

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
а и што има лошо да се фрли некој поглед.
да не требаше да се гледаме немаше ни да ги имате. сите ке бевте како даски за пеглање. за газињата да не ни зборам.
поправиме ако грешам ама не се сметаше она идеална пропорција 90 - 60 -90 и сите врвни дизајнери моделите ги прават према тие пропорции. зошто ??
Како лошо, далеку од лошо е:)Клучот лежи во умереноста;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Да беше машко гарант ќе си играше џебен билијард со јајцата или ќе си го теглеше на секои 3 минути :pipi::drk:

Се лажеш. Нема жена што би го рекла тоа.
ЈАс да бев машко, ќе ја викнев девојакта на кафе и навистина ќе и сварев кафе :)
Мене ми идат на живци девојките кои ги ставаат цицките на послужавник, а ако некои машко ги гледа, тогаш се демек лути и велат: Леле, види го, манијак! :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom