"Адутот" ДЕКОЛТЕ

Член од
20 јуни 2012
Мислења
22
Поени од реакции
2
За ЖЕНСКИ ...Дали и Колку го користите "адутот" ДЕКОЛТЕ кога сакате да добиете внимание, услуга и слично од страна на некое машко.

...имам комшика на која сатално кога и треба нешто од мене ги утепува од прчење цицките

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За женските......
Не е ова чек дис аут.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Вистинската жена има вагина, сите можат да имаат деколте со ова проклетиве операции....

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Вистинската жена има вагина, сите можат да имаат деколте со ова проклетиве операции....
Со проклетиве операции секој може да има вагина или пенис, а се дешавало некој да ги има и двете...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Петичката,ако и е мазна значи и *утето и е мазно,ако и е скапана,фрли ја.
Поздрав од Иначе вие гледајте во деколтето,мене поголемо внимание ке ми привлече петичката :)

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Треба сс нешто друго да привлече памет на пример сс мозак.
Ако тој не ву иде онда..Ретко се спои и интелигенција и лепота искрено да зборимо.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Какво деколте? Јас ги користам рацете и јазикот. Мислам, многу гестикулирам додека зборувам и објаснувам кога ми треба нешто :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Какво деколте? Јас ги користам рацете и јазикот. Мислам, многу гестикулирам додека зборувам и објаснувам кога ми треба нешто :)
I see what u did there ;)

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Па напротив, истакнатото деколте може да има обратен ефект.Така соговорникот нема да гледа на друго место освен во деколтето, и нема збор да слушне за услугата која се бара:)

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Kakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.

Da se razbereme, ne ljubomoram, imam adut;)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:30 ---
Па напротив, истакнатото деколте може да има обратен ефект.Така соговорникот нема да гледа на друго место освен во деколтето, и нема збор да слушне за услугата која се бара:)

Ama damata so toa dekolte, ke si ja zavrsi rabotata.o_O
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:33 ---
Inaku, znae toa da bide i neprijatno. Vo Grcija, blisku do apartmanot sekoj den kupuvav giro. Normalno, cesto bev vo kupaci. Toj grkot taka me zjapase, kako da ne videl "siski". Ama giroto im bese najubavo vo celoto mesto, pa trpev takvo maltretiranje od seksualen tip...

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Kakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.

Не мора да значи, зависи од соговорникот и неговата "маѓепсаност". Еве и авторот на темата кажа дека е свесен дека услуга се бара од него. Е сега, колку ќе одолее...тоа е индивидуално:D
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:37 ---

--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:33 ---
Inaku, znae toa da bide i neprijatno. Vo Grcija, blisku do apartmanot sekoj den kupuvav giro. Normalno, cesto bev vo kupaci. Toj grkot taka me zjapase, kako da ne videl "siski". Ama giroto im bese najubavo vo celoto mesto, pa trpev takvo maltretiranje od seksualen tip...
Да надополнам: имам другарка која е така...понадарена да речам, и нејзе ова и е постојан проблем и ми вели дека ретки биле оние кои не зјапаат и кои всушност слушаат што таа зборува:confused:Така да и ова се случува, не дека не:)

Kajgana Shop

На врв Bottom