Со проклетиве операции секој може да има вагина или пенис, а се дешавало некој да ги има и двете...Вистинската жена има вагина, сите можат да имаат деколте со ова проклетиве операции....
А што кажува потписот твој ?
Woman's most powerful weapon is between her legs.
Батали го потписот тоа стои колку да има нештоА што кажува потписот твој ?
I see what u did thereКакво деколте? Јас ги користам рацете и јазикот. Мислам, многу гестикулирам додека зборувам и објаснувам кога ми треба нешто
Па напротив, истакнатото деколте може да има обратен ефект.Така соговорникот нема да гледа на друго место освен во деколтето, и нема збор да слушне за услугата која се бара
Не мора да значи, зависи од соговорникот и неговата "маѓепсаност". Еве и авторот на темата кажа дека е свесен дека услуга се бара од него. Е сега, колку ќе одолее...тоа е индивидуалноKakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.
Da se razbereme, ne ljubomoram, imam adut
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:30 ---
Ama damata so toa dekolte, ke si ja zavrsi rabotata.
Да надополнам: имам другарка која е така...понадарена да речам, и нејзе ова и е постојан проблем и ми вели дека ретки биле оние кои не зјапаат и кои всушност слушаат што таа зборуваТака да и ова се случува, не дека неKakov adut...Ako se raboti za prostitutka, da, se soghlasuvam deka toj adut e potreben. Za mene i prostacki deluva dlabok dekolte.
Da se razbereme, ne ljubomoram, imam adut
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:30 ---
Ama damata so toa dekolte, ke si ja zavrsi rabotata.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:33 ---
Inaku, znae toa da bide i neprijatno. Vo Grcija, blisku do apartmanot sekoj den kupuvav giro. Normalno, cesto bev vo kupaci. Toj grkot taka me zjapase, kako da ne videl "siski". Ama giroto im bese najubavo vo celoto mesto, pa trpev takvo maltretiranje od seksualen tip...