Добра идеја, мада касниме 10тина годиниimam slusnato deka nabrzo ke se otvara avto plac na prvomajska kaj pintija tamu..ke imalo ekstra izbor na koli, uvoznici sto se i tie sto sakaat da gi prodadat kolite ke mozele da gi ostavaat za prodazba,mislam polesno e taka nego davanje na oglasi,vaka ides na lice mesto i ne se zamaras kaj ti zivee sopstvenikot na kola da se zamaras da go najdes..pocna so avto placevi i kaj nas konecno..dobra ideja.bravo
Леле колку ја сакав колава...
Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir:
Колку што се сеќавам колава се продава скоро 1 година на пазар3, иначе во постарите огласи беше наведено дека моторот е од Мерцедес дизелаш!!!Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir: