Авто огласи (интересни возила за продажба)

Член од
1 февруари 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
prvo sto se gleda e dali e skapo za odrzavanje :))))))))))

toa e psiha,

Член од
18 август 2007
Мислења
135
Поени од реакции
8
Кај си го видел на продажба ова чудово бе другар?

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Огласеното е далеку од ова на сликата :helou:

Crnko

Излуфтиран, комплетно
Член од
4 јули 2008
Мислења
203
Поени од реакции
5
Член од
1 август 2007
Мислења
9
Поени од реакции
1
imam slusnato deka nabrzo ke se otvara avto plac na prvomajska kaj pintija tamu..ke imalo ekstra izbor na koli, uvoznici sto se i tie sto sakaat da gi prodadat kolite ke mozele da gi ostavaat za prodazba,mislam polesno e taka nego davanje na oglasi,vaka ides na lice mesto i ne se zamaras kaj ti zivee sopstvenikot na kola da se zamaras da go najdes..pocna so avto placevi i kaj nas konecno..dobra ideja.bravo

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
imam slusnato deka nabrzo ke se otvara avto plac na prvomajska kaj pintija tamu..ke imalo ekstra izbor na koli, uvoznici sto se i tie sto sakaat da gi prodadat kolite ke mozele da gi ostavaat za prodazba,mislam polesno e taka nego davanje na oglasi,vaka ides na lice mesto i ne se zamaras kaj ti zivee sopstvenikot na kola da se zamaras da go najdes..pocna so avto placevi i kaj nas konecno..dobra ideja.bravo
Добра идеја, мада касниме 10тина години :)))

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Ајде опелаши, еве GT кој се продава.

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=674172
Леле колку ја сакав колава... :( ...мислев дека сопственикот ќе ја понуди за некоја поразумна цена.. сепак не е во сјајна состојба, ниту пак автентична за моделот... а сепак и бара 3500 евра.. а треба да се има предвид дека уште толку би се дале за да се доведе како што и доликува... сепак сеуште скапо за наши услови... (т.е. моментално мои)... :)

Сеуште ќе останам да сонувам за овој автомобил поточно..

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Колава ја видов во Неготино на собирот, а ден пред тоа ја возеа низ Кавадарци, беше украсена за свадба. Делува солидно, не се слуша како работи моторот и имам позитивен впечаток за неа. Е сега тоа што сите лајсни се фарбани наместо хром ептен ми боди очи.

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=686093

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Шевелот е :drk::drk::drk::drk::drk: него малце претерал со цената :vozbud:

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6
Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir:
Колку што се сеќавам колава се продава скоро 1 година на пазар3, иначе во постарите огласи беше наведено дека моторот е од Мерцедес дизелаш!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom