Авто огласи (интересни возила за продажба)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
Аман бе другар колава е 94 година (16 години)незнам за друг ама јас не би ја земал само поради годината на производство:helou:

е добро де височка е цената, ама стварно ретки се Корадата во Македонија

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
е добро де височка е цената, ама стварно ретки се Корадата во Македонија
Корадо се наследник на многу поуспешен волксваген широко. Али нешто не беше погодено па не е произведуван долго и масовно.
То што се ретки во македонија значи дека за него нема ни искусен мајстор ни делови.
Јас имав ретка кола во МК па секој дел го чекав со недели од Грција а мајсторот отвараше на компјутер шеми и упатства како и што се мести.

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
Корадо се наследник на многу поуспешен волксваген широко. Али нешто не беше погодено па не е произведуван долго и масовно.
То што се ретки во македонија значи дека за него нема ни искусен мајстор ни делови.
Јас имав ретка кола во МК па секој дел го чекав со недели од Грција а мајсторот отвараше на компјутер шеми и упатства како и што се мести.

Ставај делови од Голф и шибај:vozbud:

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Член од
5 октомври 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
nea prodavam samo za reklama e a inace nese rodela kola daja stasa -- 3.0 motor samo betmen vozi manta :pos:
Каросериски ја бива или тапа....да не е ишлапана со кит цела ,па недај боже да чукнеш во нешто па да бидеш феномен што ти се искршила колата :) .Моторот од Мантата е или ????

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Каросериски ја бива или тапа....да не е ишлапана со кит цела ,па недај боже да чукнеш во нешто па да бидеш феномен што ти се искршила колата :) .Моторот од Мантата е или ????
Еј да не се сфативме погрешно, не е моја, малце офтопик беше, али ме засмеа пораката во огласот, samo betmen vozi manta. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom