Авто огласи (интересни возила за продажба)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Дали има некој во МК Daytona Cobra, и дали може да се најде и по која цена, ептен ми прави мерак.

Или па уште поубаво AC Cobra

Да не претеруваме :vozbud: 99,99 % нема кај нас вакви чудесии :vozbud::vozbud::vozbud:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Да не претеруваме :vozbud: 99,99 % нема кај нас вакви чудесии :vozbud::vozbud::vozbud:
Зошто, кога можат да носта ламбурџини, мајбаха, феририја, мустанзи, бентлија и слични ѕверови ова мислам дека нема да е проблем :)
Чистокрвен олдскул спорташ :pipi:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
кобрите мислам ги има и како кит(со фајберглас каросерија) за да си ја исфарбаш и склопиш сам, голем потфат но ако се има мерак се може а и ке ти биде build in Macedonia што значи ке бидеш уште повеќе горд на колата

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Кит комплет да, ама ти треба и донатор за подвозјето, па после А-тест и такви глупости. А оригинал Кобра тешка работа, освен ако немаш милионче да ти смета во џебот.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Смешни цени, сите трчаат да продадат се од гаражата, кога ќе падне акцизата ќе плачете у вц за 4 иљадарки дадени за ѓубре.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Упатство: Како да уништиш Буба...

Се почнува вака... Сечиш кровот, шириш венците, додаваш пластики и добиваш некој fast and furious изглед. За изгледот да биди екстра, напред се ставаат 4 фара (по два од страна) коцкести, додека назад се монтираат штопови од Вартбург последната серија од 1990-тите. Ретровизорите ја нарушуваат аеродинамиката, но крајната брзина за 40 км/ч ја подигаат браниците кои се некако излиени во шасијата со помош на пластика, а даунфорсот е зголемен од дифузерот назад, така да нема големи загуби.

Внатрешноста и не изгледа толку лошо, но кога погледнав и подобро... воланот од 101 рацинг, манометрите за температура од Лада 1600 и држачот за CD-a (најди го да те видам, ако неможиш пред мењачот е) ја поебаја првичната слика.

За цената ич несакам ни да коментирам, единствено моторот и бандажите вредат нешто на возилото.

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=572784 :tapp::tapp::tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нели е ова ефтино или така ми се чини ?
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=560966
Не е скапо... прашање е колку се реални километрите.

Со оглед дека моделот е првата генерација на Laguna во 2001 а потоа излезе прво фејслифт на истиот модел, во 2007 редизајн, а веќе и за него фејслифтот е спремен испаѓа дека е 4 генерации назад. Па од таму и цената.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
А и не е довршена, уште многу работа треба.

Еве нешто друго интересно, вели оригинални 16.000 километри
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=598304

Колата ја видов во живо во Неготино, првата фотка тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom