Авто новости

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Друже оваа трка се одржува секоја година во Москва, инаку правилата се кој за побрзо ке ја помине патеката од 402 и 1600 метри, значи секоја кола посебно се мери, без разлика дали стартува на време или не со другата. Сакав да кажам дека и Veyron-от има силна конкуренција од многу поефтини коли. Skyline-ов е чудовиште. :)
да ама земи во предвид дека скајлано е тјуниран ито бајџи, а за бугати не верувам да се нафати некој да тјунира и дали е воопшто можно то.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
шо збораш ти бе, имаш видено во живо кола од таа класа?
не! ај те молам покажи ми каква е таа опел корса?

по втор пат ке ти кажам. на сликата колата е со 2 односно 3 врати ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке се произведува и со 4 односно 5 врати. така да колава е одлична само фалинка и е што има 2 односно 3 врати.

сеа ме свати или?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
не! ај те молам покажи ми каква е таа опел корса?

по втор пат ке ти кажам. на сликата колата е со 2 односно 3 врати ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке се произведува и со 4 односно 5 врати. така да колава е одлична само фалинка и е што има 2 односно 3 врати.

сеа ме свати или?
ти ако имаш влезено во друга кола освен такси ја на трупче ќе го лупнам. Корса со 2 врати ќе била само :pos:

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
да ама земи во предвид дека скајлано е тјуниран ито бајџи, а за бугати не верувам да се нафати некој да тјунира и дали е воопшто можно то.
Возможно е,Мансори го направи тоа пред 2 години :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
ти ако имаш влезено во друга кола освен такси ја на трупче ќе го лупнам. Корса со 2 врати ќе била само :pos:
Не му замеравај, не знае што збори.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Од април во продажба новиот и30

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
:) добро бе сериозно толку не ме сваќаш или? значи МОМЕНТАЛНО е со 3 врати. ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке праат и со 5 врати ( а мислам дека ке прават пошто корси има и со 3 и со 5 врати и стари модели и нови ) НО ајде да почекаме да искочи омдел со 5 врати. и сеа па ке ме цитираш нели :)
и у такси се неам качено од .... у пм сум забораил кога :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Се посајбер ги праат коливе ... и се повеќе наликуваат една на друга

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
:) добро бе сериозно толку не ме сваќаш или? значи МОМЕНТАЛНО е со 3 врати. ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке праат и со 5 врати ( а мислам дека ке прават пошто корси има и со 3 и со 5 врати и стари модели и нови ) НО ајде да почекаме да искочи омдел со 5 врати. и сеа па ке ме цитираш нели :)
Од оваа шо е на сликиве нема ниедна излезена. Ни со 5 ни со 6.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Од оваа шо е на сликиве нема ниедна излезена. Ни со 5 ни со 6.
да сме живи и здрави ке го дочекаме моделов и со 7 врати ако треба. него колку модели има од корса вкупно искочено? 3? 4 5 ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Извини дечко, али ти од една обична слика заклучуваш дека само со 2 врати има Корса? Онака те прашувам не се напињај одма! :D

Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210
Имам забележано дека во Велика Британија наместо Opel се вози Vauxhall за кој и самите Англичани тврдат дека Opel копира од нив.Дека сите модели со кои имаат заеднички возила биле дизајнирани од Vauxhall па потоа ископирани од Opel? Мене искрено ми е чудно тоа, но ипак мислам дека тоа прашање треба да го поделам со сите мои пријатели форумџии.

Мислење Opel или Vauxhall кој од кого копира?

Kajgana Shop

На врв Bottom