Авто новости

Друже оваа трка се одржува секоја година во Москва, инаку правилата се кој за побрзо ке ја помине патеката од 402 и 1600 метри, значи секоја кола посебно се мери, без разлика дали стартува на време или не со другата. Сакав да кажам дека и Veyron-от има силна конкуренција од многу поефтини коли. Skyline-ов е чудовиште. :)
да ама земи во предвид дека скајлано е тјуниран ито бајџи, а за бугати не верувам да се нафати некој да тјунира и дали е воопшто можно то.

шо збораш ти бе, имаш видено во живо кола од таа класа?
не! ај те молам покажи ми каква е таа опел корса?

по втор пат ке ти кажам. на сликата колата е со 2 односно 3 врати ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке се произведува и со 4 односно 5 врати. така да колава е одлична само фалинка и е што има 2 односно 3 врати.

сеа ме свати или?

не! ај те молам покажи ми каква е таа опел корса?

по втор пат ке ти кажам. на сликата колата е со 2 односно 3 врати ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке се произведува и со 4 односно 5 врати. така да колава е одлична само фалинка и е што има 2 односно 3 врати.

сеа ме свати или?
ти ако имаш влезено во друга кола освен такси ја на трупче ќе го лупнам. Корса со 2 врати ќе била само :pos:

me-gusta.jpg

да ама земи во предвид дека скајлано е тјуниран ито бајџи, а за бугати не верувам да се нафати некој да тјунира и дали е воопшто можно то.
Возможно е,Мансори го направи тоа пред 2 години :)

2012_Hyundai_i30_hatchback-thumb-530x353-14841.jpg

2012-Hyundai-i30-slide-view.jpg

Од април во продажба новиот и30

ти ако имаш влезено во друга кола освен такси ја на трупче ќе го лупнам. Корса со 2 врати ќе била само :pos:
:) добро бе сериозно толку не ме сваќаш или? значи МОМЕНТАЛНО е со 3 врати. ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке праат и со 5 врати ( а мислам дека ке прават пошто корси има и со 3 и со 5 врати и стари модели и нови ) НО ајде да почекаме да искочи омдел со 5 врати. и сеа па ке ме цитираш нели :)
и у такси се неам качено од .... у пм сум забораил кога :)

Се посајбер ги праат коливе ... и се повеќе наликуваат една на друга

:) добро бе сериозно толку не ме сваќаш или? значи МОМЕНТАЛНО е со 3 врати. ШТО НЕ ЗНАЧИ дека ке праат и со 5 врати ( а мислам дека ке прават пошто корси има и со 3 и со 5 врати и стари модели и нови ) НО ајде да почекаме да искочи омдел со 5 врати. и сеа па ке ме цитираш нели :)
Од оваа шо е на сликиве нема ниедна излезена. Ни со 5 ни со 6.

Од оваа шо е на сликиве нема ниедна излезена. Ни со 5 ни со 6.
да сме живи и здрави ке го дочекаме моделов и со 7 врати ако треба. него колку модели има од корса вкупно искочено? 3? 4 5 ?

Извини дечко, али ти од една обична слика заклучуваш дека само со 2 врати има Корса? Онака те прашувам не се напињај одма! :D

Имам забележано дека во Велика Британија наместо Opel се вози Vauxhall за кој и самите Англичани тврдат дека Opel копира од нив.Дека сите модели со кои имаат заеднички возила биле дизајнирани од Vauxhall па потоа ископирани од Opel? Мене искрено ми е чудно тоа, но ипак мислам дека тоа прашање треба да го поделам со сите мои пријатели форумџии.

Мислење Opel или Vauxhall кој од кого копира?

Back
На врв Bottom