Ај до 16,000 евра шо ке предлжите
(немој шкодата Октавија жити се
) Пред се средна класа.
Pred 5 meseci tatko mi mnogu nabrzinka kupi citroen c4 1.4 90ks, za 12.500 evra
Cenava e smesna iskreno, neznam dali uste vazi ponudava, so ful oprema e baska ima 205/55 R16 gumi so al.bandazi, cd so mp3/klima, 6 vozdusni pernicinja, tempomat itn....a tatko mi za ovie 5 meseci ima projdeno 15.000 kilmometri, ja skapa od vozenje(bev so nego do Litvanija i nazad), taka da kazam deka motorot dosta dobro se pokaza, posto imam slusano luge sto ne bile zadovolni od 1.4 motorot.
Moken dizel za ovie pari tesko se naoga, a vo posledno vreme se poveke sum za benzin, pa eve nekolku moi predlozi
Za 16.000 evra mozes da kupis, Peugeot 308 ali mislam so 1.4 motor so 97 konja, citroen c4 1.6 so 110 konja(ali noviot c4 iskaca za nekoj mesec so novite benziski motori kako na pezo 308), taka da ako ti se ceka cekaj
Ali ne se letaj za golf 5 ako mislis za 1.4 motorot ima bedni 75 ks po tapa motor ne postoi a baska mnogu trosi, fiat bravo isto taka imas za 16.000, korejcive kia i hyundai imaat dosta snazni 1.4 motori....samo sea mi tekna nesto...na tatko mi prijatel ima golf 5 ama 1.4 FSI 90ks znaci ne obicniot benzinec, dosta ekonomicen motor, ali cenata e dosta poskapa.