Попај
Буржоазија
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 699
- Поени од реакции
- 9
Германските не се???Spored mene Golf 4.Nemojte japonski marki skapi se za odrzuvanje.
Германските не се???Spored mene Golf 4.Nemojte japonski marki skapi se za odrzuvanje.
Sto mislis ti ke dades 3000 denari za popravka kaj germanskite i pak ke se rasipe za brzo vreme neeeeeee brat tuka si u greska dodeka japonsko rasipe li se posle tesko se vrakja dobroto na motorot i pak ke kazam svaba si e svabaГерманските не се???
Јас возам Daewoo на тетин ми. Коска е количето. Chevrolet ги заебаа. Поарно Даеву. Не ги глеате Тиковците? Парче праат. Голф 3 на два месеци рамена се менуваатBrat Folksvagen si e Folksvagen znaj i da se rasipe ima delovi a ne za reno,pezo,citroen delovite se ogin i tesko se naodjaat orginal... pa vidi a za hyuindai ili daewoo ne bi ti preporacal bidejki posle nekoe vreme tie tesko se pravat i se mnogu rasipuavaat za toa moj predlog ti e VW ako si za polo zemi si ne e vazno dali e 1.1 ili 1.3 toa e samo kubikaza ako si po pojakite pa zemi i 1.5 ili 1.8 dizel se zavisi dali bi bil spremen da dades 9 ili 9,5...se zavisi od tebe ama znaj deka sto i da zimas zemi si dizel posto pomokjnite dizel avtomobili si ja imaat snaga duri i 15 god posle toa od iskustvo ti zboram toa posto imam Golf III ...vidi si pak
ЛОЛ се обидуваш да споредиш VW со Daewoo:pos2::pos2::pos2:,или уште полошо Голф и ТикоЈас возам Daewoo на тетин ми. Коска е количето. Chevrolet ги заебаа. Поарно Даеву. Не ги глеате Тиковците? Парче праат. Голф 3 на два месеци рамена се менуваат
Германските не се???
тоа ти е балканскиот менталитет, за спечали пари за да си купи голф и си мисли дека го фатил господ за брада, не дека седнале во јапанац па тука делат совету, туку ете се рекло некогаш голф и тоа е............................Зглоб за Хонда акорд = 35 евра. Зглоб за Голф = 45 евра. Зглоб за Форд 40 евра. И како рековте, кои делови се поскапи?
Сакаш Seat Cordoba од 2003 дизел, ТОП одржувана (само најскапи моторни масла менувани два пати годишно), звучи и троши исто како кога беше нова, без никаква фалинка. Има поминато 107 илјади од кои повеќето умерено возење по автопат. Никогаш, ама никогаш не е малтретирана ниту пу пу удрена, а тоа се познава истиот момент кога ќе седнеш во неа. Апсолутно се работи, нема никаква ситница која треба да се поправа. Колата е кукла и е твоја за 7000 евра.Кола до 6000 евра (или 7000 ако иам среќа), не мора да е нова, ама да не е и тенџере. Ми треба одговор брзо.