Абе и на ова му се отвараат и све е ок. Од истата фирма е и твоето. Иначе иам една голема Chevrolet Impala '63. Бела, голема, кабрио, лимузина. Ќе ја сликам, сеа неам апарат у моментов а нејќам со телефон. Седеше у една книжара може една година никој не ја сакаше и ја купив.мераба... фино изгледаат сите, освен фичото.. некако позади е утнато... јас имам едно фичо... тегет, и вратите му се отвараат... некако е поубаво од ова... а инаку е купено од рамстор...
Размер 1/43, производител, па пишуе некаков си HongWell. Иначе пред неколку години ги продаваа сегде значи у секоја трафика ги имаше. А сега задњи пут видов у новото веро, баш у веро маркетот. За цена не се сеќавам не било повеќе од 200-250 денари. Производителов не го знам стварно, а прави убави макети и тоа BMW-то малецкото 3ката е од истиот производител.Дај подетални информации за фиќото. Производител, размер, цена, од кај го зеде...?
Сакаш да кажиш во Џамбо беше? Читај малце наназад и ќе видиш мислење за моделите шо ги има во џамбо.Само што се вратив од Веро,ова новото што е... Има прилично голем рафт за вакви колични,но слабо избор... хонди хонди,поршиња поршиња,по некое џипче... само тоа... БМВ барав јас,не најдов... има од 150тина денари,па се до камионите кои беа 600-700... за камиони има 3 марки само,од можно ~7-8,... да се надеваме ке го зголемат изборот
ааа да... нечинат значи и слабо избор многу... камиони барем имаше на други места,незнам каде има/Сакаш да кажиш во Џамбо беше? Читај малце наназад и ќе видиш мислење за моделите шо ги има во џамбо.
Дали има фичо во Џамбо или новото Веро и која цена е ако ти текнува? Или препорачај продавница од каде што може да се купи фичо. ПоздравСамо што се вратив од Веро,ова новото што е... Има прилично голем рафт за вакви колични,но слабо избор... хонди хонди,поршиња поршиња,по некое џипче... само тоа... БМВ барав јас,не најдов... има од 150тина денари,па се до камионите кои беа 600-700... за камиони има 3 марки само,од можно ~7-8,... да се надеваме ке го зголемат изборот
Јас си купив од бензиска на макпетрол ( Велес) фиќо 300 денари милсам дека ги има во сите бензиски на макпетролДали има фичо во Џамбо или новото Веро и која цена е ако ти текнува? Или препорачај продавница од каде што може да се купи фичо. Поздрав
Aко толку мерак имаш на беемве нарачај од интернет нешто, еве налетав на вакво нешто многу кејф ми праи само од слики а камоли у живо.http://www.autoartmodels.com/web/product/en/692?antiCache=1305473392901F7B88975FCC422EC97EDF230BBE43231Само што се вратив од Веро,ова новото што е... Има прилично голем рафт за вакви колични,но слабо избор... хонди хонди,поршиња поршиња,по некое џипче... само тоа... БМВ барав јас,не најдов... има од 150тина денари,па се до камионите кои беа 600-700... за камиони има 3 марки само,од можно ~7-8,... да се надеваме ке го зголемат изборот
da ne prodavas ?Не собирам, но ги имам многу. Имам 2 мини мориса, 2 формули, фичо бело, BMW црвено кабриолет незнам што точно, корвета и една бела спортска со плави линија на средина(ако му текне на некој како беше нека каже). Ова се од големите. А од мали имам преку 150-200. Вклучувајќи и лондонско такси, едно ферари кое беше многу ретко(за жал без гуми остана) корвети, џипови, камиони и два автобуси.
da ne prodavas ?