Остајте го абортусот на раат. Ако не го оправдувате, не абортирајте, но не им го забранувајте правото на тие што абортираат, уште помалку да ги дискриминирате.
Остајте ги дрогирашите на раат. Ако не сакате не се дрогирајте, но не им забранувајте на нив да се дрогираат.
Остајте ги убијците на раат. Ако не сакате немојте да убивате, но немојте да ги казнувате другите доколку убијат.
Остајте ги педофилите на раат. Ако не сакате не онаквувајте деца, но не ги казнувајте оние што си онаквуваат деца.
Остајте ги XXX на раат.
Дали си свесен дека за човечки живот одземен зборуваме? И не, јас не можам да те оставам на раат за ова.
Кажи го тоа на детето што има мајка роспија и татко пијаница што се враќа дома секој ден и ги мава од ќотек.
Да немаат деца само нејзе ќе ја мава. Пак не го реши проблемот. Или и сопругата ќе му ја абортираш? А и нејзината баба која ја силуваа фашистите? И све така до бескрај.
Кажи го на мојата комшивка што и се скина кондомот и сеа на 17 години ќе ја мажат за кретен што нит е човек, нит па има во глава.
Чекај малку, она мислеше дека сексот е кожно-венерична болест при која два сексуални органа се тријат и така се лекува? Девојкава штом имала однос на 17 години со кретен, и она не е ништо поарна. Јас на 24 години загубив невиност. Бидејќи на 24 станав спремен за последиците кои би ги имал од сексуален однос со девојката. Ако јас можев да дркам до 24 години, секој може. Не се работи овде дали сака или не. Ќе дркаш и ќе немаш дете до моментот кога ќе го одлучиш спротивното, или ќе имаш секс на 17 и ќе си сносиш одговорност да израснеш дете. Абортусот не е контрацепција.
Баш би сакал да видам како ќе размислувате кога ќе напумпате некоја девојка.
Princ размислуваше ПРЕД да напумпа некоја девојка. Тука е разликата помеѓу мене и тебе.