Брокер
Broker of the Year
- Член од
- 25 јули 2009
- Мислења
- 1.227
- Поени од реакции
- 257
Дај да се потрудам причини да ти кажам, На алтернативниот стејџ, имаше многу групи и секоја по 5 минути да закасни или да порани, додека се местат за последните 6,7 групи секогаш времето беше променато, но во основа редоследот беше тој колку што можев да видам, за продавницата не беше виновна организацијата кои и да организираше мораше така да биди, За редарите можам да се согласам дека беа без никаква култура, меѓутоа водата беше нагласено дека се забранува да се носи исто како и марихуаната, ако некој го фатеа сигурно ќе им ја земеа и марихуаната, проблеми настанаа со цигарите на многу им ги зедоа а беше нагласено дека може цигари но веќе следниот ден немаше такви проблеми и не гледам кој е проблемот со тоа што ти ја зедоа водата, до 5 сатот на попладне имаше што да се прави, имаше од 10 сатот работилници кои беа многу малку посетувани, јас на тие работилници научив да игрма танго да правам домашен сапун, да правам соларна печка , да правам фигури од пластелин, гледав како се создаваат стриповите и слично, имаше нон стоп телевизија и филмови имаше пинг понг имаше, плејстешен, интернет и слично, За ѓубрето самите сме виновни како можеа не знам јас на АЛАРМ ЗА ПРИРОДАТА да фрлаат ѓубре, јас бев од ретките кои секое сабајле стануваа и чистеа плажата доброволно, не бев волонтер но сепак чистев па нели тоа беше целата смисла на фестивалот, за атобусите не беа криви организаторите туку беа криви шоверите, беа толку нецивилизирани, не можеа да се организираат некои заминаја предвреме поради митингот на СДСМ иако беа договорени да седат и тука настанаа некои проблеми меѓутоа никој не остана без превоз. Се надевам дека ти одговорив на некои од прашањата, јас знам многу други поголеми проблеми со огранизацијата ама гостите не ги осетиа тие проблемиOrganizacija nikakva.
Na alternative stejdzot grupite ne idea po programa,
na mapata imashe nepostoechki vecinja,
pred prodavnica se osekav ko pred hard rock,
na vlezot koj ima sreka ke moze i pola kilo marihuana da si vnese mene sekako mi ja zemaa vodata,
do 5 saat popladne nemase sto da se pravi,
tolku gubre na edno mesto neam videno od 1 maj,
na vrakanje nekoi imaa i problem so prevozot kako shto slushnav. Dobro ova i treba da se ocekuva od nasi organizatori.
Kako i da e, jas otidov najmnogu radi foltin i bea neverojatni, drustvoto i vremeto mi se pogodi, ne gleav bas kolku pari trosam poso si razmenuvav monopol- pari i bi otisla pak. Epten se iznenadiv od Bla bla bla, bash mi se bendisaja momcite.Na festivalot falea ushte Arhangel, Baklava, Bei the fish, Zijan, String Forces i Area, kako predlog za naredna godina