D
dARK_ElementaL
Гостин
Не сум до толку фан. Ама овие двајца ми беа омилени ликови. А и имињата не ми се гледаат лоши.GOT too much?
Не сум до толку фан. Ама овие двајца ми беа омилени ликови. А и имињата не ми се гледаат лоши.GOT too much?
Грешка!Нема да го прашаш таткото бе за мислење за име?
Ти сигурно си од оние што и моминско презиме си задржале..
Како некоја што си го задржа моминското презиме, ме интересира шо е погрешно во тоа?Нема да го прашаш таткото бе за мислење за име?
Ти сигурно си од оние што и моминско презиме си задржале..
Глупо е, т.е глупо изгледа.Како некоја што си го задржа моминското презиме, ме интересира шо е погрешно во тоа?
Не сфаќам шо е глупо во тоа да не сакаш да се влечкаш по институции и да менуваш еден куп документи заради фактот што си влегол во брак. Дали менувањето презиме го прави бракот повеќе вреден?Глупо е, т.е глупо изгледа.
,,, nema ama bash nishto pogreshno , ama decata ke se pak na mazhot,,,Како некоја што си го задржа моминското презиме, ме интересира шо е погрешно во тоа?
,,,ti ne znaeshe deka e taka,,,Леа, Теа, Миа биле имиња на кучиња.
Моја филозофија на оваа тема е следното: ако си зависен финансиски и живееш во недвижност купена од семејството на сопругот/партнерот ќе си ја подвиткаш опашката и ќе имаш поголема толеранција, ако си целосно независна и можете да функционирате без никаква помош од семејството (финансиска/чување на деца/помагање во бизнис) може да диригирате граници на комуникација.А ние вака што не фермаме машка страна, у пекол ќе гориме?