- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.884
MilaМиланака
MilaМиланака
Миланка мислевMila
Знам, ама тоа е старо име поубаво е МилаМиланка мислев
Тешко ми идеше читањето на првиве две имиња, се прашувам колку ли само ќе му биде тешко да се претстави и згора на се да го запомнатАлкивијад или Дионисиј и Февронија или Афродита
После нека ги сменат ако не им се допаѓаат инаку скратено Алки и Дион , Феве и Афро . Забегав и јас со имињаваТешко ми идеше читањето на првиве две имиња, се прашувам колку ли само ќе му биде тешко да се претстави и згора на се да го запомнат
Друже со сета почит кон тебе, ти како на кучиња да ќе им даваш име, не на сопствените деца.После нека ги сменат ако не им се допаѓаат инаку скратено Алки и Дион , Феве и Афро . Забегав и јас со имињава
Дел од овие имиња се на мои подалечни предци ..Друже со сета почит кон тебе, ти како на кучиња да ќе им даваш име, не на сопствените деца.
Не реков за целосното име, мислев на крaтениците од имињата кои си ги пишал. За тоа и го цитирав тоа мислење. Очигледно не ме разбра.Дел од овие имиња се на мои подалечни предци ..
А ок грешно се разбравме , инаку што знам, би требало некои модернистички имиња но повеќе сум за традиционални имињаНе реков за целосното име, мислев на крaтениците од имињата кои си ги пишал. За тоа и го цитирав тоа мислење. Очигледно не ме разбра.
И јас сум за традиционални. Ги читам погоре желбите на некои фаци и не ми се верува дека некој сака да си го крсти детето Кевин или Партик.А ок грешно се разбравме , инаку што знам, би требало некои модернистички имиња но повеќе сум за традиционални имиња