Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
А бе ти да не имаш беља направено?:vozbud:
Реков ќе легнам да спијам ама забележав дека пиша,и искрено ме насмеа:pos2:...Па немам беља направено ама така си правевме муабет со друштво па ми текна да ја ставам и на форум:salut:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ако е машко ќе се вика Александар, ако е женско Ема :pipi:

П.С. ако правам фудбалска екипа, сите ќе ги крстам ко играчите у Баерн Минхен :pos: :pos: :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.768
Поени од реакции
22.795
Женско-Ана
Машко-Андреј

:smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
3
jas se vikam Monika oti tatko mi sakal taka da se vikam i nema tuka ziva sila so moze da odi protiv nego. I so ubavo ime mi dal.:pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
мајка ми била 8ми месец трудна и отишле на одмор и до тогаш појма немале како ке се викам....и имало до нив а плажа секој ден некој Стефан...и бил многу сладок и мајка ми посакала да се викам Стефан...ах тој Стефан ако го видам сеа котек ке јаде:pos2::pos2:али ајде не е лошо....а кумот морал да се сложи што ке прави јаден он:pos2::pos2:

а сестра ми е посебна приказна...:pos2:јас сум сакал брат и да се вика Филип и ете моите биле толку добри да ми ја остварат желбата:pos2:и оној дундологон рекол дека е машко и така ние си знаеме дека ке си добие Стефан брат Филип арно ама излегло женско:pos2:и тука у шок сите ние немаме име за женската..и баба мо рекла...ма ке ја крстите по мене Елена...и така Елена:pipi:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Машко-Лука или Виктор
Женско-Леа или Ангела

B

black angel

Гостин
jas sum trebala da se vikam angelina(bljak)ama kumot rekol ne ana i bratmi taka sakal i ete ti!
inace ako mojot bebus e devojkce-Lili,Ema
ako e momce-Aleksandar,Marko

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Мене кумот ми дал 5 имиња :nesvest: : Маријана, Наташа, Александра, Катерина и Тамара :pipi: . Мајка ми од пред тоа многу сакала така да се викам ( Тамара ), и дали намерно го ставиле на списокот или не, тоа не знам, важно фала им многу :pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
мајка ми била 8ми месец трудна и отишле на одмор и до тогаш појма немале како ке се викам....и имало до нив а плажа секој ден некој Стефан...и бил многу сладок и мајка ми посакала да се викам Стефан...ах тој Стефан ако го видам сеа котек ке јаде:pos2::pos2:али ајде не е лошо....а кумот морал да се сложи што ке прави јаден он:pos2::pos2:

а сестра ми е посебна приказна...:pos2:јас сум сакал брат и да се вика Филип и ете моите биле толку добри да ми ја остварат желбата:pos2:и оној дундологон рекол дека е машко и така ние си знаеме дека ке си добие Стефан брат Филип арно ама излегло женско:pos2:и тука у шок сите ние немаме име за женската..и баба мо рекла...ма ке ја крстите по мене Елена...и така Елена:pipi:
Шо да не не е убо имево?!:lut: (се зезам бе :wink:)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Баба се стегала нешо да се викам Бисенија по нејзе ама мама викала дека многу е старомодно името и ајде Билјана..арно ама имаме пресврт во целава приказна.. еден месец пред да се родам братми кој е поголем од мене биле кај некој чичко и го прашал демек шо ќе имаш и братми сестриче и тој рекол ај дека сега ќе се родит на пролет да ја крстите Весна(демек на руски значело пролет) и така братми се запнал Весна та Весна...и сега ќе го убијам...:pipi:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
моите сакале Филип и кумот го послушал :nesvest: хехе

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Ја сум крстен како што сакал мојот кум..и си го сакам името
а за мои деца здравје боже..би сакал да имам 2 машки и да се викаат :Давид и Мартин, а ако имам девојчиња: Софија и Сара

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
По шо сакам да имам близнаци би им ставил имиња слични некој

на пример како александар и антонио и така

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Mojot sin se vika MARTIN i mi se dopaga mnogu imeto se nadevame deka ke mu se dopaga i nemu koga ke porasne

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Машко да е би го крстил: Александар или Тодор.
Ако е женско: Maгдалена, Марија, или Деспина.

Kajgana Shop

На врв Bottom