Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

V

[vladimir]

Гостин
Машко: Дамјан, Матеј, Марко
Женско: Јана, Мила, Ива

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Името сум го добила по баба ми, само со модификација зашто баба ми не сакала да се викаме исто... Она се вика Геновева, значи моето име се содржи во нејзиното... Предлогот бил на некоја другарка на баба ми и така :)

Иначе за машко име ми се свиѓаат Лука, Лео и Михаил... А за женско име сакам некои долги и не толку популарни... Нешто како Вероника, Корнелија, Викторија....

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Машко:Петар, Филип, Александар, Марко
Женско:Александра, Христина, Марија, Елена

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Се роди пред пеесетина дена .... и се вика Јован. :)

hint: аватар

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ја у последно време многу сакам да го крстам син ми Азраел.Додуше уште го неам :pos:,ама и не би го крстила така,чудно е и многу ќе го малтретираат у иднина околу името зошто,како...
Инаку,машко ако имам сигурно ќе биде Марко,ептен најубаво е имево,а ако имам две машки,второто ќе се вика Лука,Михаел,Антонио,Виктор,Филип,Тино,
а ако се падне женско обавезно ќе се вика Кјара,или ако имам уште едно по некој случај,Викторија,Матеа,Михаела,и Ива би ја крстила,али ептен ја така се викам :) а многу си го сакам имево у последно време,којзнае што ми биднало.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
:vozbud:крсти го теодор да го заебава цел свет:pos2:
вака, ако е машко, Филип, Стефан, Дамјан....
ако е женско, Ана, Маја...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Jas imam slusnato deka ako deteto se krsti po nekoj predok koj seuste e ziv toa nosi nesrekja:nesum:
A inace za mene postoele povekje varijanti ako bev masko ke sum se vikala Bojan ili Martin -fala Bogu sto sum zensko :pos2:posho iminjava ne mi se svigjaat bash
A za devojche se natprevaruvale Glorija i Iskra i aj sega pogodete koe ime pobedilo:pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
додека била мајка ми трудна биле во охрид и на плажа имало некој стефан(ах кој и да е тој)детето било многу слатко и интересно...и мајка ми рекал дека ке се викам стефан....и јаден кум што ке прави ке ја слуша мајка ми и така јас се викам стефан

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
За женски убави имиња ми се:Мелани,Натали,Теа,Миа,Стефани
За машки:Давид,Лука,Стефан,Мартин,Виктор
Мора некое од имињата да го има барем едно од децата шо ќе ги имам а сакам три:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom