Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Јас совршено го разбирам Љупчо што се кандидира за градоначалник!
Тој си има пресметано колку пари ке си дигнит од гласовите! Секој глас се наплаќа на кандидатот одредена сума денари...ама..

Јас неможам да разберам некој кој би гласал за него??

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Јас совршено го разбирам Љупчо што се кандидира за градоначалник!
Тој си има пресметано колку пари ке си дигнит од гласовите! Секој глас се наплаќа на кандидатот одредена сума денари...ама..

Јас неможам да разберам некој кој би гласал за него??
Ko ce naprajs deca familija...pa glasas so mozok...a bogami i stomak...ce se iznenadis deka i ti mozda bi glasal za nego...ili bilo koj kandidat sto ti se cini podobar...

Inaku ako e vo tim DD...iako e underdog...ima sansi...
Znae DD matematika...

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
citam i se cudam
kako moze da se navreduva LJUBCO?
eve i denes uste edna potvrda deka covekov ja razbira politikata!
sega site sakaat da se podelat decata vo jazicni smeni .

pa dobro bre luge morase li tolku godini da gi maltretiraat nasite deca ,nasata makedonska idnina i duri sega da vi tekne deka najdobro e decata da ucat vo jazicni smeni.a koga zboruvase LJubzo deka nema sansi za sozivot so albancite site go pravevte nenormalen,i sega sto izleze?

i zamislete pak albanska finta,pak oni se obespraveni ,nesakaat da ucat bez makedoncite.znaete zosto?za da se pretstavat pred nadvoresniot faktor kako zrtveno jagne ,a demek oni se dobri a nie necinime sakame da se delime a oni sakaat sozivot(
ne ja davaat bokserskata vreka-citaj makedonski dusicki)za nie da izlezeme pak nacionalisti,da izlezeme krivi zosto nesakame da gi tepaat makedoncite pa do koga

i sega uste da razmisluvam za kogo da glasam ,nema sansa se znae ...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
А да не сте грешка...затоа што јас колку знам не е тој Љубчо за кој што мислите...мислам дека овој е кандидат ан ДПМНЕ, моментално директор на одделот за археологија или така нешто...примете ја информацијава со резерва оти незнам колку сум слушнал добро!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Љубчо Георгиевски нема да се кандидира за градоначалник
Четврток, 12 Февруари 2009 23:23

Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски нема да се кандидира за градоначалник на Скопје. Одлуката ја донесол самиот, изјави лидерот на ВМРО-Народна, Марјан Додовски.

Партијата вечерва на состанок на Извршниот комитет ја констатитала новата ситуација, но не донела одлука дали ќе одат на изборите со друг кандидат за градоначалник на главниот град.

ВМРО-НП по отсуството на ланските избори, одлучи да се реактивира. Денеска соопшти дека со свои кандидати за градоначалници ќе одат во десетина општини, а на претседателските избори ќе го поддржат независниот кандидат Љубе Бошковски. За обновувањето на активноста, партијата добила охрабрување и од Георгиевски.

http://www.kurir.com.mk/index.php/vesti/aktuelno/89-aktuelno/8292-lubco-izbori

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
E sea, za graCki otec, treba da ja kandidiraat onaa graCkata makea - Vale Bozinovska, muahahaha1

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
мислиш на Валетина Божиновска куќната пријателка и верната пратња на снешка георгиевска :nesvest::nesvest:
izvini ama sega e sigurno prva pratilja na zena mu na ivanov idniot precedatel,pa i ona e megu golemiot broj podrzuvaci na kandidaturata na ivanov,zar ne ste cule kazaa na sitel uste prvite denovi koga go promoviraa noviot ni precedatel i toa zaedno so vesna janevska se potpisaa,ama neznam za kolku pari gi kupi grujo samo da se od negova,pa jak kadar nema sto

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Не би било сега логично да се затвори темава?
bacillus, ти како почитувач на делото на Ајнштајн и Планк со право бараш логика, ама во општеството не е се логично, башка и општествените науки не се егзактни како што се физика, хемија, бактериологија, вирусологија итн, туку повеќе се поетични и имагинарни.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не би било сега логично да се затвори темава?
Не бе, зошо логично?
Јас на пример уживам во поразот на предавникот :smir:

Кај се поддржувачите негови сега?

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за градоначалник на град Скопје на претстојните локални избори на 22 март како кандидат на ВМРО – Народна партија. Поранешниот премиер и претседател на ВМРО – ДПМНЕ, претседател во сенка на ВМРО – Народна партија се враќа на политичката сцена по пет годишнина пауза.
Довербата Георгиевски најпрво ќе ја побара од скопјани. Носител на советничката листа на оваа партија во главниот град ќе биде времениот лидер Марјан Додовски.

Forum News Portal

Jas mislev deka ke se kandidira za gradonacalnik na Blgoevgrad

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
ne e samo tolku ,ama e dovolno se sto napravi vo ovoj period g-din LJubco

gledam grujo epten se isplasil,pa odma trca vo sitel da se vadi i toa zamislete megu drugoto izjavi deka i na gligorov ke mu pravi spomenik,pa i toa deka e jasno deka se pocituvaat i slovenite i deka i za niv ke ima spomenici -doduse cekase malku LJubco da go prosvetli preku intervjuto vo "Fokus",i posle ke kazete sto napravil LJubco?

bogami najmnogu od intervjuto na grujo na sitel me bendisa sto konecno prizna deka "NEMOZE DPMNE SAM DA NAPRAVI NISTO"
e vakva licna kvalifikacija za sebe da dade lider na" najgolema "partija na vlast e strasna rabota ,sam da si ja priznae svojata nesposobnost i toa javno na eden den po objavenoto intervju na LJubco vo nedelnikot "FOKUS" e toj fakt zboruva mnogu za toa kakva licnost e grujo.

Kajgana Shop

На врв Bottom