Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јас не би се согласил со тебе, затоа што ако ги погледнеш последните 2 интервјуа
Погледнувам, и гледам како и тој заговара „компромис“ за името.
И од разговорот со него заклучи дека има некои мислења со кои сака да ја загрози самостојна Македонија?
По разговорите со него, гледајќи од денешен аспект, сфатив дека политиката од човек прави говедо, и обратно. Јас таму не би сакал да имам удел.

На пример Калето, на пример Охрид, на пример Бонче, на пример тетовско Кале, на пример Кумановско, на пример кратовско, на пример Кокино...на пример, на пример, на пример...

Исто не би се согласил со тебе, господинот Георгиески го потпиша договорот за асоцијација со Европската Унија, со кој ги добивме условите за влез во ЕУ.
Секој ќе го потпишеше ако беше тогаш на власт, мене такви дговори, статуси на кандидати и курчеви карики воопшто не ме интересираат бидејќи јас во ЕУ не сакам.

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Партијата ВМРО НП дефинитивно треба да се запали и да изгоре до темел. За секој случај ако нешто не е изгорено да се запали уште еднаш да остане само пепел. Пепелта да се прати во соседна Бугарија како знак на почитување и меѓусебни односи со Македонија, по можност директно да биде предадена на Каракачанов.

Инаку за информација не сум член ниту обожавател на ниедна партија.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

СКОПЈЕ КАКО БЛАГОЕВГРАД
Љубчо: Ќе го направам Скопје како Благоевград.
После ваков графит, ако си кандидат за градоначалник имаш две варијанти- или да ја исфасадираш целата зграда, или да се откажеш од трката оти ти е јасно дека ќе ја загубиш. Во случајов, можеби двете варијанти се најсолидно решение.

http://www.zevzek.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=1099&Itemid=36

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за градоначалник на град Скопје на претстојните локални избори на 22 март како кандидат на ВМРО – Народна партија. Поранешниот премиер и претседател на ВМРО – ДПМНЕ, претседател во сенка на ВМРО – Народна партија се враќа на политичката сцена по пет годишнина пауза.
Довербата Георгиевски најпрво ќе ја побара од скопјани. Носител на советничката листа на оваа партија во главниот град ќе биде времениот лидер Марјан Додовски.

Forum News Portal
:pos2:
Да не си утнал нешто...да не е за Софија кандидиран случајно

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Banirana od VMRO NP!

Osa e banirana od VMRO NP poradi napinjanje kako proliv, odenje of topik, pisuvanje edno te isto i ednostavno poradi debilizam.
prijatele pa jas ne te navrediv so nisto,neznam sto mi se lutis tolku pa sekoj si pisuva po sopstveno ubeduvanje:smir:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
Секој ќе го потпишеше ако беше тогаш на власт, мене такви дговори, статуси на кандидати и курчеви карики воопшто не ме интересираат бидејќи јас во ЕУ не сакам.
То мајсторе, во Еу и јас не сакам. Шо к** барам таму, говеда има и тука.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
овај изгледа ги нема лекарствата земано на време па пак се враќа во политика овде ... како можи бе со бугарски пасош да ми се прај патриот овде ???:uvo:
ПРЕДАВНИК

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
овај изгледа ги нема лекарствата земано на време па пак се враќа во политика овде ... како можи бе со бугарски пасош да ми се прај патриот овде ???:uvo:
ПРЕДАВНИК
Тој беше бугарско тројанско магаре од самиот попчеток, но за воља на вистината, дедо му навистина е Татар.

А инаку предавник е по многу повеќе основи отколку што е земање бугарско државјанство. Тоа вклучува продавање на Македонците во Пиринска Македонија и во Бугарија, како и економско продавање на Македонија на Поранешната Отоманска Провинција Грција.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Тој беше бугарско тројанско магаре од самиот попчеток, но за воља на вистината, дедо му навистина е Татар.

А инаку предавник е по многу повеќе основи отколку што е земање бугарско државјанство. Тоа вклучува продавање на Македонците во Пиринска Македонија и во Бугарија, како и економско продавање на Македонија на Поранешната Отоманска Провинција Грција.
Напротив. Љубчо е ГРЧКИ ПЛАТЕНИК, а не бугарофил.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Предавник!!!

Na sekoi 3-4 dena Vmro dava direktiva pisete predavnik za LG...samo dali ste tolku pametni i pari da zemete?...oti da ne zaborajme mozi za vas decurlana ova e q na custvo ili patriotizam,ama za partija-q na pari i vlast.

A uprpani se...site mozni i nemozni tarabi se napisani so batevo...po direktiva razbira se...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
ludacite i se gubat vo sopstvenoto ludilo no kade e negovata smisla dali smeta deka se izlecil ili zabe im se diplomite na doktorite vo bugarija,no ludiloto mozebi i ima smesna cena nadezta za proska mozebi od kaj da znaes, no po greska sv.petar go izbrisal od spisokot.zatoa i ludosta ima nesto za pofalba - srekata - koja ovoj za zal barem za izborive nema voopsto da go posluzi.odamna e minato svrseno negovoto vreme.
:toe::toe::toe::toe::toe:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
ludacite i se gubat vo sopstvenoto ludilo no kade e negovata smisla dali smeta deka se izlecil ili zabe im se diplomite na doktorite vo bugarija,no ludiloto mozebi i ima smesna cena nadezta za proska mozebi od kaj da znaes, no po greska sv.petar go izbrisal od spisokot.zatoa i ludosta ima nesto za pofalba - srekata - koja ovoj za zal barem za izborive nema voopsto da go posluzi.odamna e minato svrseno negovoto vreme.
:toe::toe::toe::toe::toe:
ај сега појасни на кратко што сакаше да кажеш оти ништо не те разбрав

Kajgana Shop

На врв Bottom