Љубовни текстови, изреки, писма, смс...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.475
Поени од реакции
30.797
ako sakash da bidesh sloboden prvo stavi si prangi.,.... taka e i so ljubovta i vo momenti koga se dvoumish ., pak si se okovuvash vo prangite narecheni ljubov.............,., ta sepak toa sepak e .,....ljubov........;)
 

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Love isn`t a big thing. It`s a million little things.
Истото само на мк:
Љубовта не е една голема работа туку милион малецки нешта.
 
Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110
helpppp .....mi treba nekoja poraka za decko mii za sv.valentajnn ......pomognete mi ve molammm ........plss ;)
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 14:31 ---
helpppp .....mi treba nekoja poraka za decko mii za sv.valentajnn ......pomognete mi ve molammm ........plss ;)
 
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
I'm in love with you with all my ass. I'd say heart, but my ass is bigger :)

^Фора ми е цел ден xD
 

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.047
Поени од реакции
15.014
Љубовта никогаш не се покажува на возрасен начин, напротив треба да е на детски, е тогаш е вистинска.
 
Член од
22 февруари 2012
Мислења
7
Поени од реакции
3
Love is love.
Love the love,
Love is you..
I Love you!!! :P
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:19 ---
Nikogash ne gledaj me vo oci ako se sto pravish e laga
Nikogash ne velimi zdravo ako mislish na zbogum
Nikohash ne zborimi za cuvstava ako tie ne postojat
Nikohash ne mi vikaj TE SAKAM ako imash namera da mi go skrsish srceto
 
L

.Lost Angel.

Гостин
П.С ако има ваква тема слободно у канта :confused: иако не забележав ваква тема.

Инаку постирајте љубовни видеа, љубовни текстови кои направени во видео. и други видеа кои се подразбираат под љубов. :love:

Еве едни видеа кои ги направив се надевам дека ќе ви се допаднат... Иако текстовите се премногу депресивни но сепак мислам дека добри се текстовите а и убаво се средени сликите и музиката се совпаѓа па очекувам ваши коментари. и се надевам дека ќе ви се допаднат...

- Ова е првиот дел од Некогаш и сега
- Ова е вториот дел од Некогаш и сега
- Ова е третиор дел од Некогаш и сега
- Ова е четвртиот дел од Некогаш и сега

:)
 
Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Имам неколку такви текстови еве ќе ги копирам... Пред некое време беа пишувани ама ништо не излезе од тоа сега ... Еве ги :

За моето Срце ...
Премногу случајности ... Убави , лоши , среќни тажни моменти ... Сепак зошто би пишувал за лошите и тажни моменти кога ние сме заедно и сме среќни !? Многу сме различни, но спротивностите се привлекуваат, плус како јагода на шлагот нас не спојува една заедничка , голема и света работа ... Тоа е љубовта која е многу искрена и чиста .Не сме веќе јас , или ти ... Сега сме ние. Кога би знаеле сите се , би сфатиле дека ние сме создадени еден за друг , како што ние сфативме . Тоа е судбина , тоа сме ние и сме се родиле за да бидеме тоа што сме . Повеќе дати , едно исто време ... Време кое течеше и тече за нас ... Кое не чекаше и ни даваше простор да поминеме многу работи. Да ни биде тешко , да ни биде најубаво ,да бидеме среќни , тажни ... Но, се тоа е со причина. Се тоа се испити за нас, со кој успешно се справувавме и ќе се справуваме , а со тоа стануваме се појаки и појаки ... поблиски еден со друг . 22.11 ... за некој е само обична дата, но за мене не е обична. Тоа е една од датите кој ќе ги памтам цел живот . Сакам да им се заблагодарам и на ѕвездите кој паѓаа само за нас , кој цел живот ќе ги памтиме како наши ѕвезди.Исто така сакам да те потсетам и на нашата икона.Ѕвездо моја најсјајна мораме да ги спомнеме и многуте прошетки на Три Круши, исто така и кошот кој беше посветен за нас :$ . Тука е и чоколадцето наше , нашите бескрајни моабети на msn и fb до сабајле, нашите песни ,, Додека спиеш '' , ,,Она те пали '' , моментот со песната ,,Те сакам '' и нашите 300 степени со чиста случајност во куќата бр.60. Нашето омилено време 23:55 ... Сакам да ти кажам дека не можам да ти пружам рај , но можам да ти ветам дека Те сакам, дека ќе Те Сакам и дека секогаш ќе се трудам да те направам среќна.За тоа колку многу те сакам не можам да ти кажам, ама ти кажав дека кога ќе ги најдеш краевите на небото ќе сфатиш колку многу . Маче мое, мојот сон што го имав стана реалност и сега ми остана да си го исполнам ветеното и да те направам среќна. Животот е пред нас и останува да продолжиме да се бориме заедно, да се сакаме и да бидеме еден покрај друг ЗАСЕКОГАШ !
Те Сакам искрено најубава моја !
И уште еден:
Јас и ти
Sekoj den bes tebe i znaejkji deka toa moze da bide denot koga ke svatam deka sum te izgubil i deka ne mozeme da prodolzime e premnogu dolg , bolen i tezok den . Na momenti zatvaram oci i sonuvam buden kako sme zaedno , kako sve ni e prekrasno i kako nikoj ne moze da ne razdeli .Mislam deka sme najmokjnoto neshto i znam deka ti si najsakanataa ,najzashtitenata , najmnogu mislenata devojkaa , ednostavno ti si vo mojata krv i moeto srce, ti go ovozmozuvash sekoe odcukuvanje na moeto srce . Togash jas sum semokjen i nedopirliv za drugi , ednostavno samo na tebe sum slab .
Sve ova e prekrasno no za zal se sluchuva samo vo mojot zamislen svet , koga mizam i koga sonuvam buden ...
No realniot svet e mnogu pobolen , ponepravden i potezok , vo nego iskreno ne znam shto sme jas i ti ... Eden den sve e dobro , srekjni sme , nasmeani ni se slucuvaat prekrasni raboti koj ne moze da se zaboravat , no za zal drug den jas i ti sme dva razlicni poimi - se odnesuvame kako da sme stranci kako da ne se poznavame , nema doverba vo nas ,se izbegnuvame , im se doveruvame na drugi na koj eden den samo ke im tekne na nas , ili ke bidat so nas , bes da razmislime ... Moram da priznaam deka sum mnogu slab na tebe i deka sekoja bolka nanesena od tvoja strana me boli mnogu povekje od site drugi , taa bolka trae mnogu dolgo iako sakam da ja zaboravam , edinstven lek za taa bolka e tvojata nasmevka i tvojot baknez koj se premnogu jaki za mene i pokraj koj ne mozam da mislam na bolkite i na loshite raboti ...
Vo posledno vreme pokraj drugite se custvuvam deka za tebe sum samo nekoj poznanik na koj mu kazuvash samo edno zdravo i si prodolzuvash , kako da e nekojaa najsitna , najbleda tochka vo tvojot zivot , za koja ne mozesh da odvoish 2 min , da postoish samo za nejze . Toa custvo me boli i me povreduva mnogu me tera da sakaam da zaboravam na se , da prestane da go ovozmozuva sekoe odcukuvanje na moeto srce , ednostavno se da mi zamrzne i da ostanam sam , daleku od sve samo da mozam da te gledam sekoj den kako si srekjna i se smeesh bes mene .
Zivotot e mnogu cuden denes sum mnogu tazen , takov i ke si legnam a ne znam dali ke se razbudam i kakov ke se razbudam , dovolno e samo eden son vo koj ke bideme zaedno srekjni za da stanam radosen i vesel , ili pa nekoj mal problem za ich da ne stanam ... Za toa go prodolzuvam zivotot takov kakov sto e i ziveam so nadez deka eden den mojot zamislen svet vo koj sme jas i ti srekjni, nedopirlivi , i vo koj sum spremen da napravam se za ti da bidesh srekjna i zadovolna ke stane REALNOST ....
 

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Супер... Инаку како се вика песната од првото видео?
 

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
П.С ако има ваква тема слободно у канта :confused: иако не забележав ваква тема.

Инаку постирајте љубовни видеа, љубовни текстови кои направени во видео. и други видеа кои се подразбираат под љубов. :love:


:)

Супер ти се, браво за тебе. :)
 
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Love me tender, love me sweet,
Never let me goo <3
You have made my life complete,
And I love you so <3
:D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom