Aj decki i ja da ve prasam nesto,
Znaci vaka, idev so edno devojce pred godina ipol, sve super bese onaka edno mesec dena doguravme i mi rece demek ne sme se gleale da raskineme i vikam ajde nema veze. Ama togas ja zasakav. Zimoska, devojceto se odseli u amerika.
Dojde pred dve, tri nedeli, i se dogovorivme da iskocime da se vidime. Sakav da probam pak so nejze zatoa sto mi se vratia cuvstvata sprema nea. Iskocivme, za poklon i odnesov ruza crvena i bombonjera milka (don't show up on a date without chocolate). Pocnavme da setkame, i ja odnesov (isplanirano mi bese) na mestoto kaj sto prv pat se baknavme.
I i rekov sto mislam za nejze, deka ja sakav i deka pak mi dojdoa tie cuvstva na ljubov sprema nejze. I ona mi rece deka ne saka nisto da prai so mene deka sum i drugar i deka ako ideme pak ke sme idele so sila ( ne veruvam deka toa e pricinata, ama ajde da prifatime). Ja isprativ i na kraj me bakna i mi kaza deka toa e posledno.
Posle saat vreme placenje, odluciv deka nema da se zamaram so nejze. No pak bi sakal da ja osvojam, bidejki koga i da pomislam na nea mi doagja cuvstvo so ne mi doagja za drugo devojce.
Sto da praam ?
Fala