Што е работава со жениве!? Еден ден ми прави муабет, ме чешка. Друг ден не ме ебава -.-
А ти како се однесуваш со неа - можно ли е тоа да е предизвикано од некакво твое слично однесување ...
Жените се многу интуитивни и се однесуваат врз основа на емоците и интуицијата
Позз
Имам еден голем проблем и ми треба помош од вас. Имам срам од женски и колку и да ми се свига не можам да и пријдам. Многу ми е срам, и страв од одбивање, како и тоа дека ке ја изгубеам од мојот живот. Не дека не су пробал но најчесто ме одбивале, или сум немал храброст да и кажам што чуствувам кон неа. Овде сум немал многу женски и некако и не знам како да им пријдам. Ве молам за помош и ако имате некој лек (совет) помагајте. :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :uvo:
Најпрвин, да го тргнеш тој револт од себе, да се опуштиш и да се прифатиш таков каков што си ... однсно да почнеш да се сакаш таков каков што си .... и не барај женсак по секоја цена ... вистинската сама ќе си дојде ... верувај во твојата младост, во деновите што следат тие ќе бидат м,ногу поубави ... ти си млад, имаш 21 година, спремај испити, излегувај, оди на некој курс (спорт) прави нешто што те усреќува и потоа ти гарантирам се ќе дојде спонтано
Прашај паталец - не гаталец:smir:
Позз и пиши како си по некое време
Имам еден проблем добивам мн корпи незнам зошто некогаш дури и не сум докажал одма е не што да правам:zid:
Добиваш корпи зошто не те сака, не и се свиѓаш или зашто си многу директен ... :smir: полека, жените сакаат најпрвин да бидеш со нив близок - не мора најдобар другар - но да почуствуваат сигурност .... исто така влијае и нивната несигурност, ако девојчето е малдо и неискусно во љубов сигурно полесно ќе и биде да каже не отколку да ... значи опушти се, уживај во дружбата со пријателите и не се замарај по секоја цена да имаш девојка ...:smir:
Lele daj kazete so da pram so ovaj decko mi ic nejci da odime na kafe nisto samo saka da si sedime sami v kola lelele nz so e problemov samo sami saka da bidime mislam deka saka da me legni samo :pos2:
мислам дека е тупаџија и мислам дека треба да го откачиш ... и ако сака да те легне најпрвин нека ти го освои срцето како што заслужуваш а не во кола да те влече ...можеш 100 пати подобар да најдеш и на крајот на краиштата подобро да си сама отколкусо било каков ... а тој смрдле, нека потроши некој динар на убаво греано винце, убава атмосфера, вечера, нека ти подари чоколадо или сл а не ке се празни на тебе ... и кога нема да му биде доста ... чао пријатно... епа нема батака...откачувај одма .. да не му дојдам јас тау..позз срце мое:smir:
Епа ае и ја совет да барам дојде време... не дека ми е до заебавање ама некако ја споебав работата... Мислам (МИСЛАМ) дека се заљубив во една школска и мнооогу добра другарка... е сеа финтата ми е или да ја заборам (да пробам) или да прам некако ама ќе ми е криво ако негде ја заебаме покасно шо ќе си неам муабет со нејзе... јбг во се имало ризик...
Не е грев вашето другарство да премине во љубов - не гледам ништо лошо во тоа.
Работата е колку си сигурен дека ја сакаш или само хормоните тоа зборуваат од тебе?
Јас да сум - би пробала, најпрвин дискретно да и кажам дека ми се допаѓа и да и кажам дека би сакал да бидам со неа - а доколку не е е заинтересирана - ќе продолжам да и бидам најдобар пријател:smir:
имам другарка со која се запознав преку мсн и од почеток имавме само кратки муабети шо прајш како си, арно ама за мн краток период толку се зближивме шо дури и та ми пиши прва кога јас не пишам. исто така двата одиме на тренинг и кога сме заедно на тренинг таа постојано гледа кај мене. кога зборувам со нејзе гласот некако и трепери и звучи некако збунато. не се знајме мн бидејќи 99 посто од времето на нет контактираме, во живо само на тренинг. исто така кога сме во различни термини јас имам одено неколку пати и таа ме праша дали ќе седам до крајот на тренингот и мислам дека сакаше да ја испратам до дома. инаку та има дечко. ми враќа на пораките, споделува мн работи со мене кои др деца кои се знаат со нејзе веќе подолго време не ги знаат. сега засега сме мнмнмн добри другари ама не знам дали таа сака да бидиме нешто повеќе. помош?
100% те сака !
Работата е следна - започнете поинтензивно да зборувате за љубовта и вашите чуства, зближете се повеќе, ако има дечко не значи дека треба да остане со него засекогаш - ќе раскине
Потоа ќе си бидете заедно:smir:
Значи размисли - полека но сигурно кажи и што чуствуваш и заеднички најдете начин како ќе продолжите понатаму
Позз:smir:
my comlicated life-Веќе месец го немав видено...и мислев дека сум ги заборавила...и дека сакам друг..ама очигледно не тоа точно.По неколку дена од нашата средба сфатив дека всушност него го сакам..
,Мн сум збунета.,не сакам а го сакам(ама го кажав ова)Умот ми зборува нешто,срцето друго..Мн често се караме...во последно време константно.Јас не можам веќе да се носам со ова...Многу ме боли..Не знам вее што да направам.На секој можен начин пробав да заборавам..Меѓу нас никогаш немало нешто официјално,ама мене ми предизвикува бол..Постои ли начин да се одалечам од него.....Како да знам дали на некој навистина му се допаѓам..?/:jaj:
Најдругарски ти кажувам,
Ти чуствуваш болка затоа што ти се допаѓа но не ви успеало и секој пат кога ќе го видиш совеста ти вели еее како ќе беше или еее колку е убав ... но истовремено не заборавај да бил совршениот немало да се карате и да раскинете ... тоа со вистинските љубовници не се случува... доколку е вистинската љубов ќе си најде таа начин да ве спои вас двајцата, но јас мислам дека не сте еден за друг и дека треба да се опуштиш и да оставиш времето и случувањата да покажат како ќе биде - немој да се трудиш да го освоиш повторно или да се смириш - мислам дека ќе биде полошо за тебе позз и се најдобро душо моја:smir:
Побарај му секс. Ако навистина, ама навистина не му се допаѓаш, ќе те одбие.
ти па крусер, се преку секс решаваш .... и што ќе постигне она со секс ... ???