- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 1
Опуштете се и двајцата.Ти едноставно треба да направиш нешто со што ќе ја отстраниш неговата напнатост.Ако тој се плаши од разговор,тогаш почни ти.Така што ќе го направиш пак да се однесува како пред Нова година,т.е опуштено и релаксирано.А за ова болдираново-сигурна си дека те сака исто како кога сте оделе? :smir:Ај нид хелп ту ...
Имав дечко пред Нова година, но на Нова Година се исподесија работи и за повеќето јас бев виновна и сеуште имам голема грижа на совест,но 2-3 дена по Нова година раскинавме. Пред еден месец пак почнавме да праиме муабет, значи по 3 месеци и рековме ќе расчистиме за се што се случи,ќе одиме на кафе (тоа беше негова идеја) и предложи да дојде кај мене и јас прифатив но едно 2-3 пати ми одложи. Имам чувство дека се плаши од соочување. Но, овој викенд се случи најчудната работа. Имав на топик на мсн нешто дека вечерта ќе одиме во Колосеум и тој изгледа го видел тоа и кога отидовме во Колосеум со другаркиве тој дојде некое време после нас и го забележавме ,ама се правевме како да не сме го забележале за сам да пријде прв. Другарка ми ми кажуваше што се случува зад мене,додека ние игравме и тој се доближи и ме гушна по 4 месеци. И таа вечер повторно се `смувавме` да кажам..и по тоа и наредниот ден требаше да се видиме,но тоа не се случи. А ме сака и го сакам и моментално многу ми е тешко и целава ситуација ме измачува и ензнам што да правам,што да превземам. Се е во ред меѓу нас,но едноставно како да се плаши од разговор. Ми треба сериозен совет.